hocam bobin sesleri veya fandan geliyordurCooler Master MWE 650w 80+ güç kaynağım var bilgisayar açılınca tıkırtı sesi geliyor fanı dönmediği halde fanı döndüğünde tıkırtı sesi kayboluyor. sebebi nedir, düzeltilebilirmi.
pc yi açınca fana bak dönmüyorsa bir kürdan veya tornavidayla fanı döndür dönmeye başlayınca sesi kesiliyorsa bir servise götür bende de vardı bizzat aynı sorun daha sonra yanık kokmaya başladı değiştirdim pc kapanıyordu kendi kendine 10dk da birCooler Master MWE 650w 80+ güç kaynağım var bilgisayar açılınca tıkırtı sesi geliyor fanı dönmediği halde fanı döndüğünde tıkırtı sesi kayboluyor. sebebi nedir, düzeltilebilirmi.
PSU'da belirli dereceyi görünce fanın çalışma özelliği var yanıcağını sanmıyorum.pc yi açınca fana bak dönmüyorsa bir kürdan veya tornavidayla fanı döndür dönmeye başlayınca sesi kesiliyorsa bir servise götür bende de vardı bizzat aynı sorun daha sonra yanık kokmaya başladı değiştirdim pc kapanıyordu kendi kendine 10dk da bir
o özellik oldugunu bilmiyordum benim kullandıgım eski bir psu idi o özellik yoktu aynı sorun yaşadım tıkırt diyor sonra biraz sessizlik tekrar tıkırt diye devam ediyorduPSU'da belirli dereceyi görünce fanın çalışma özelliği var yanıcağını sanmıyorum.