Retrospective
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Everest EPS-600A 600W Aktif PFC 12cm Fanlı Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Yardımcı olursanız sevinirim
c4 al koy daha iyiHepinize selam arkadaşlar bu PSU yu almayı düşünüyorum gtx960 ve fx8300 kullanıyorum fakat ekran kartının 8 pinlik güç besleme kablosu varmıdır anlamadım alırsam bi problem yaşarmıyım ?![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
c4 ne oluyor anlamadımc4 al koy daha iyi
Hakketlan c4 alsan daha zor patlarHepinize selam arkadaşlar bu PSU yu almayı düşünüyorum gtx960 ve fx8300 kullanıyorum fakat ekran kartının 8 pinlik güç besleme kablosu varmıdır anlamadım alırsam bi problem yaşarmıyım ?![]()
Bomba teröristlerin kullandığı bomba cs de varya bonbayı biyere kuruyor bi süre sonra batlıyoc4 ne oluyor anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bütçem 250 TL arkadaşlar
Everest PSU kalitesizdir. arkadaşların dediği gibi C4 gibiHepinize selam arkadaşlar bu PSU yu almayı düşünüyorum gtx960 ve fx8300 kullanıyorum fakat ekran kartının 8 pinlik güç besleme kablosu varmıdır anlamadım alırsam bi problem yaşarmıyım ?![]()
100TL daha koyup yıllarca kullanmak varken neden sadece 100TL daha fazla ödememek için geçici alıyorsunuz ki?Çok haklısınız anladım fakat beni 5-6 ay idare edebilecek 250 TL max bütçeyle alabileceğim bi PSU arıyorum
keşke olsa emin ol bende biliyorum 80 plus gold almayı yinede eyw100TL daha koyup yıllarca kullanmak varken neden sadece 100TL daha fazla ödememek için geçici alıyorsunuz ki?
Everest, Frisby ve türevleri gibi markalardan PSU almayın. Kalitesiz, sertifikasız güç kaynaklarıdır bunlar.Hepinize selam arkadaşlar bu PSU yu almayı düşünüyorum gtx960 ve fx8300 kullanıyorum fakat ekran kartının 8 pinlik güç besleme kablosu varmıdır anlamadım alırsam bi problem yaşarmıyım ?![]()