PSU VE EKRAN KARTI

Fsp 600w almani oneririm

Hepinize selam arkadaşlar bu PSU yu almayı düşünüyorum gtx960 ve fx8300 kullanıyorum fakat ekran kartının 8 pinlik güç besleme kablosu varmıdır anlamadım alırsam bi problem yaşarmıyım ?
Yardımcı olursanız sevinirim
Hakketlan c4 alsan daha zor patlar

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

c4 ne oluyor anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçem 250 TL arkadaşlar
Bomba teröristlerin kullandığı bomba cs de varya bonbayı biyere kuruyor bi süre sonra batlıyo

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepinize selam arkadaşlar bu PSU yu almayı düşünüyorum gtx960 ve fx8300 kullanıyorum fakat ekran kartının 8 pinlik güç besleme kablosu varmıdır anlamadım alırsam bi problem yaşarmıyım ?
Everest PSU kalitesizdir. arkadaşların dediği gibi C4 gibi :D
FSP,Sharkoon,Aerocool öneririm.

Çok haklısınız anladım fakat beni 5-6 ay idare edebilecek 250 tl max bütçeyle alabileceğim bi psu arıyorum

O zaman 250 lira bütçeye 2.el PSU öneririm iyi bir marka. Yine ileride değiştirmek zorunda kalmazsınız.

Everest, Frisby ve türevleri gibi markalardan PSU almayın. Kalitesiz, sertifikasız güç kaynaklarıdır bunlar.
-
Buyurun
Bütçenin biraz üzerinde ama kaliteli bir PSU'dur.
400W yetermi bilmiyorum 400W bu PSU var.En kötü 500W almanız iyi olur,ancak bütçenizi aşıyor.

Geri