Psu tek yandıysa herhangi bir sorun yaşamazsın sıkıntı yok diskler kolay kolay yanmaz zatenDün gece Benim psu yandı bilgisayarımın icinde onemli Dosyalarım vardı, yeni psu alıp takdığmda bilgisayarın hafızası silinecekmi?
yoksa bu hafızayı etkilemicekmi?
Ssd/hdd ye bir şey olmadıysa sıkıntı yok.Dün gece Benim psu yandı bilgisayarımın icinde onemli Dosyalarım vardı, yeni psu alıp takdığmda bilgisayarın hafızası silinecekmi?
Düşük bir ihtimal muhtemelen sorun yoktur hdd veya ssd ne kullanıyorsanız zarar görmemiş olması yeterli. Hangi psu kullanıyordunuz ?Anakarta fazla güç verdiyse diğer donanımlarında zarar görmüş olabilir psu alıp denemen lazım.
Bu arada hangi sistem olursa olsun akım korumalı priz kullanmanızı öneririm kullandığınız sistemin hiçbir önemi yok sağlam bir akım korumalı priz şartDün gece Benim psu yandı bilgisayarımın icinde onemli Dosyalarım vardı, yeni psu alıp takdığmda bilgisayarın hafızası silinecekmi?
Dün gece Benim psu yandı bilgisayarımın icinde onemli Dosyalarım vardı, yeni psu alıp takdığmda bilgisayarın hafızası silinecekmi?
Markası yazmiyor atx450 wat chin malı. 7 yıl boyunca kulandım!Düşük bir ihtimal muhtemelen sorun yoktur hdd veya ssd ne kullanıyorsanız zarar görmemiş olması yeterli. Hangi psu kullanıyordunuz ?
Düşük bir ihtimal muhtemelen sorun yoktur hdd veya ssd ne kullanıyorsanız zarar görmemiş olması yeterli. Hangi psu kullanıyordunuz ?