- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya 2 gün sonra falan elimdeydi bahtsız Bedevi olmak budurMelih tamda monitör kargolanmiştı ha kursağında kaldı
Ya 2 gün sonra falan elimdeydi bahtsız Bedevi olmak budurMelih tamda monitör kargolanmiştı ha kursağında kaldı
Daha iyi birsey yapmış bu arada ama kasayida değişmesi lazımdıYok ben Thermaltake önerdim gitti son parası ile Thermaltake kasa almak yerine 5 5500ü 5600 yaptı jxkshxkenxoenx
Olm sen demeden önce almıştım ben 1 gün geçmişti sonrada fiyatı arttıYok ben Thermaltake önerdim gitti son parası ile Thermaltake kasa almak yerine 5 5500ü 5600 yaptı jxkshxkenxoenx
Thermaltake al diom sen Dion 5600 çok iyi al sana 5600 xdYa 2 gün sonra falan elimdeydi bahtsız Bedevi olmak budur
Daha kötü en önemli parça benim gözümde PSU durDaha iyi birsey yapmış bu arada ama kasayida değişmesi lazımdı
Senin kullandığın psu neydiThermaltake al diom sen Dion 5600 çok iyi al sana 5600 xd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha kötü en önemli parça benim gözümde PSU dur
Çocuğun üstüne niye daha fazla gidiyon şimdi sende patlatacak poweriThermaltake al diom sen Dion 5600 çok iyi al sana 5600 xd
Daha kötü en önemli parça benim gözümde PSU dur
Arkadaşım çünkü? .dÇocuğun üstüne niye daha fazla gidiyon şimdi sende patlatacak poweri
Amiral gemisi hadroon xd xksbdowxbwoxSenin kullandığın psu neydi
Hadi ordan SKSAPWİAWArkadaşım çünkü? .d
Amiral gemisi hadroon xd xksbdowxbwox
HdoehxownxkwsHadi ordan SKSAPWİAW
Üstünde yanık gözükmez dostumHocam aradım dedim 3 gün oldu alalı bilgisayarı gece uyuyordum pc açık değildi falan sabah uyandım şalter inikti dedim pc açılmadı falan filan ekran kartı işlemci de sorun varsa değişim yapiyormusunuz dedim evet dedi ama umarım yaparlar bi sorun varsa
Yusufkayaalp 3060
Anakart yanık falan yoktu hocam normalde üstünde falan yanık olur ama göremedim
Hocam öyle bisey vardı yani ama kendini koruma moduna almış olabilir mi anakart model Gigabyte b450mkÜstünde yanık gözükmez dostum