Neler Yeni

Psu yandı yardım lazım

donanimci98

80+ Bronze
Kanka öyle pek koku almassın, benim de 1 kere psu yandı ama sistem sağlamdı. Bir psu bulmaya çalış, ben satın alıp iade etmiştim bir yerden :D
Aferin kanka çok mantıklı iş yapmışsın. Marifet gibi anlatıyor. Senin yüzünden şirket kargo parası ödedi + sattığı ürün ikinci el oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı yapmışımdır hocam en çok ondan korkuyorum yani pc kapalıyken oldu bu olay yeni almıştım bide bu akşam da itopya ya goturucem
Elektrik kesildi falan deme. Başka bir şeydense bile kesinti duyarlarsa ondan der geçiştirirler.Açılmıyor daha yeni aldım de.

Farway

80+ Silver
Aferin kanka çok mantıklı iş yapmışsın. Marifet gibi anlatıyor. Senin yüzünden şirket kargo parası ödedi + sattığı ürün ikinci el oldu.
Merak etme alıp bidaha kutuya koyup satacaklar zaten, boşver milyonluk şirketler 1 psu dan 3 tane parası kazanıyor dert edinme onları be.

Farway

80+ Silver
Şirketin milyonluk olmasıyla alakasını çözemedim ?
Benim de bunu kendine dert edinmeni çözemememle aynı. Adamlar iadeyi kabul ediyorsa, dert etmiyorsa bunu neden sen dert ediyorsun? Etmeseler o psu'yu kullanacaktım mecburen. O adamlar tutup onu 2. El olarak mı satacak zannediyorsun peki? Ne bir açılış etiketi vardı ne de bir jelatin kutuda yani o yüzden o adamlar yıllardır yaptığı gibi tamir iade ürünleri bir cilayla satacak, bitti.

melihxfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
melih kaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elektrik kesildi falan deme. Başka bir şeydense bile kesinti duyarlarsa ondan der geçiştirirler.Açılmıyor daha yeni aldım de.
Elektrik kesintisi oldu mu bilmiyorum uyuyordum kapalıydı pc

Ysuflix

80+ Gold

Techno08

80+ Gold
Değişim yaparlar herhangi bir kullanıcı hatası söz konusu değil

halitxct

80+ Silver
Bu zihniyetle bir yere varamazsın konu kapanmasa abdullah abinin patladığı konuyu atıcaktım sana
Boş boş konuşma piyasadaki en kötü psuları rampage yapıyo bunun büstürü kanıtı var

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Gece kapattım bilgisayarı uyudum sabah kalktığımda evde elektrik yoktu ama merdivende vardı bende şalterleri kaldırdım inmişti sonrasında bilgisayarı açmak istedim fakat açamadım niye açamadım bilmiyorum sonra fişleri taktım çıkardım(piriz) yine olmadı sonra psu koklamak istedim kokladım yanık kokusu geldi ama 80+ ve garantisi var ama ekran kartı ve anakarta bisey olur mu ondan korkuyorum
olduğu gibi kargola yolla gantiye

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Gece kapattım bilgisayarı uyudum sabah kalktığımda evde elektrik yoktu ama merdivende vardı bende şalterleri kaldırdım inmişti sonrasında bilgisayarı açmak istedim fakat açamadım niye açamadım bilmiyorum sonra fişleri taktım çıkardım(piriz) yine olmadı sonra psu koklamak istedim kokladım yanık kokusu geldi ama 80+ ve garantisi var ama ekran kartı ve anakarta bisey olur mu ondan korkuyorum
Sen @DΞLTΔ ΞLΞCΓЯИICS arkadaşın talimatlarını dinle, kendisi vietnamlı bir psucu. Patlamalar konusunda (amerika yüzünden) geçmişten gelen tecrübeleri çok fazla. İlerde bende sorun yaşasam konu ile alakalı etiketleyip yardım isteyeceğim ilk kişilerden biri olucaktır.

Ysuflix

80+ Gold
Boş boş konuşma piyasadaki en kötü psuları rampage yapıyo bunun büstürü kanıtı var
Seni Abdullah abiye havale ediyorum da zamanki kızgınlığı yoktur bu konuya dair

halitxct

80+ Silver
Seni Abdullah abiye havale ediyorum da zamanki kızgınlığı yoktur bu konuya dair
Birader ben ne diyom sen ne anlatıyosun Abdullah abi ne alâka ** ona laf edenmi oldu demek istediğim PSU alırken düzgün kronik sorunu olmayan PSU alıcaksın rampage psuların hemen hemen hepsi kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,635
Üyeler
166,245
Son üye
Mortes
Top Bottom