Neler Yeni

Psu yandı yardım lazım

Aykut D.

80+ Gold
Peki hocam bende şimdi rampage psu var uzun süre değiştirmem mümkün değil diyelim ki bi anda psu gg oldu dediğin gibi ekran kartı gibi parçalara zarar verir mi
2. katta arıza olmazsa olmaz sıkıntı arkadaşın tarif ettiği şebeke ile ilgili ondan zarar gelmez

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Çağdaş Alkan
Hocam ekran kartını soktum de bi sıkıntı olur mu PCI girişi falan biliyor musun ?
Öncelikle bir yerden PSU bulabilirsen onu tak bir dene ozaman sistemin hangisin de hata var onu bulmak kolaylaşır , belki sadece PSU yandı diğerlerine bir şey olmadı. Şuan takılı ve Sökmen bir şey ifade etmez elektrik gitmiyor zaten pc ye

Aykut D.

80+ Gold
Gençler, kardeşin başına bir şey gelmiş yardım edeceğinize adamı yerin dibine sokuyorsunuz rampage PSU dan dolayı, hazır sistem ile almış gayet normal bir şey kaldı ki herkes de bütçesine göre hareket ediyor, yardım edecek olanlar etsin etmeyecek olanlar da başına sıkıntı gelen suan zor durumda da olan bu insanı daha da zora sokmasın
Adama suç işlemiş muamelesi yapıyorlar.

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Gençler, kardeşin başına bir şey gelmiş yardım edeceğinize adamı yerin dibine sokuyorsunuz rampage PSU dan dolayı, hazır sistem ile almış gayet normal bir şey kaldı ki herkes de bütçesine göre hareket ediyor, yardım edecek olanlar etsin etmeyecek olanlar da başına sıkıntı gelen suan zor durumda da olan bu insanı daha da zora sokmasın
Burda kimse bütçeye laf etmiyor. 15bin TL bütçen varsa ekran kartını 3070 alacağına 3060ti al ama PSU kalitlei al. Hayatında bı kere yaşarsın korkudan aha böyle ne yapacağını bilmezsin. Zaten bütçen kısıtlı iken bide olası bı yanma vs durumlarinda zararı nasıl karşılayacan. Burada ki insanlar bunu anlatmak istiyor. 20fps az al ama kafam rahat olsun ve garanti olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rampage gibi markaların klavyesi mouse alınmazken PSU ( en önemli parça) asla alınmaz geçmiş olsun hocam. Arkadaşımın da ekran kartı yanmıştı servis para iadesi yapmıştı zamanında 2020 de diye hatırlıyorum. Eğer yandiysa belki size de para iadesi yaparlar.

Aykut D.

80+ Gold
Bizim ki 3 veya 4 kat
Benim kast ettiğim devre kartındaki katlar
1695713145752.png

donanimci98

80+ Bronze
Arkadaşın psu anakartını yaktı. Koruma devreleri önemli üstüne ek olarak sistemde kullanılan parçalar ve lehimlemeler de önemli. buck-boost converterdan bahsediyor herhalde koruma falan derken onun üstündeki componentler zarar görürse ne olacak ondan bahsetmemiş ama.

Farway

80+ Silver
Burada Rampage, Gamepower, PowerBoost gibi PSU'lara C4 almayın dediğimizde sanki analarına küfür etmişiz muamelesi yapanlar var milletin vebaline giriyorlar, Youtber'lar bu PSU'larla sistem çıkarınca "Bişey olunca beni bul" diyip olduğunda uzuyorlar. Dostum PSU bul deneme yap olmadı geçmiş olsun...

melihxfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
melih kaya
Burada Rampage, Gamepower, PowerBoost gibi PSU'lara C4 almayın dediğimizde sanki analarına küfür etmişiz muamelesi yapanlar var milletin vebaline giriyorlar, Youtber'lar bu PSU'larla sistem çıkarınca "Bişey olunca beni bul" diyip olduğunda uzuyorlar. Dostum PSU bul deneme yap olmadı geçmiş olsun...
Hocam ekran karti yansa koku gelir mi ?

Farway

80+ Silver
Hocam ekran karti yansa koku gelir mi ?
Kanka öyle pek koku almassın, benim de 1 kere psu yandı ama sistem sağlamdı. Bir psu bulmaya çalış, ben satın alıp iade etmiştim bir yerden :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,393
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Örnek

melihxfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
melih kaya
Kanka öyle pek koku almassın, benim de 1 kere psu yandı ama sistem sağlamdı. Bir psu bulmaya çalış, ben satın alıp iade etmiştim bir yerden :D
Ekran kartı yapmışımdır hocam en çok ondan korkuyorum yani pc kapalıyken oldu bu olay yeni almıştım bide bu akşam da itopya ya goturucem

Top Bottom