Doğru takmissin fakat bence diğer kabloyu tak daha kolay düzenlersinDostlar psuyu taktim fakat ekran karti 8 pin istiyor PSU da 8+8 var birini taktim digeri bista kaldi pek anlamiyorum bosta kalani biryere takicakmiyim lutfen yardim edin
Doğru birde ekran kartın ney acabaDostlar psuyu taktim fakat ekran karti 8 pin istiyor PSU da 8+8 var birini taktim digeri bista kaldi pek anlamiyorum bosta kalani biryere takicakmiyim lutfen yardim edin
Tamamdir cok tesekkur ederim hemen degistiriyorumDoğru takmissin fakat bence diğer kabloyu tak daha kolay düzenlersin
1660 superDoğru birde ekran kartın ney acaba
GözeldirTamamdir cok tesekkur ederim hemen degistiriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
1660 super
Evet onu aldim kasasi ve islemcisi farkli ilk zaman alamadimDa-sistem 3 mü aldın ?
Bunu direkt ceksem cikarmi ekran kartini tutup ceksem takili olan kabloyuÜstünde yazı gözükeni takman daha iyi olur aslında.
Bence tutabilirsin ama gerek yok vidalar ve tirnak tutuyor zaten istersen tutabilirsinEvet onu aldim kasasi ve islemcisi farkli ilk zaman alamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu direkt ceksem cikarmi ekran kartini tutup ceksem takili olan kabloyu
Tuttum nolur ne olmaz diye simdi kullanamdan kirarsam bidaha hayatta alamamBence tutabilirsin ama gerek yok vidalar ve tirnak tutuyor zaten istersen tutabilirsin