PSU'dan anlayan arkadaşları içeri alalım

Reaksiyon skoru
58
game garajda almayı düşündüğüm sistem özelleştirme seçeneği sunmadan şu psu ile geliyor ;

hiç güven vermedi ama benim pek anladığım bir konu değil.
sistemin linki ise ;

işlemci ekran kartı 3500x+1660ti olacak ama psu konusunda çok çok kararsızım. bilgilerinizi bekliyorum

Hocam Gamegaraj psu larıyla ilgili pek bilgim yok bende zamnında araştırdım elde tutulan bilgiler bulamadım ama şunları önerebilirim:
Psu konusun da ucuza kaçmamak lazım hocam

game garajda almayı düşündüğüm sistem özelleştirme seçeneği sunmadan şu PSU ile geliyor ;

hiç güven vermedi ama benim pek anladığım bir konu değil.
sistemin linki ise ;

işlemci ekran kartı 3500x+1660ti olacak ama PSU konusunda çok çok kararsızım. bilgilerinizi bekliyorum
80 plus ı geçtim Öyle bir marka bile yok burada

80 plus ı geçtim Öyle bir marka bile yok burada
GameGaraj'ın markasız çin malı PSU'lara kendi adını basıp sattığını düşünüyorum. Listelerde aramamak lazım.

Bu arada GameGaraj güvenilir bir firma değil bence. Kasanın yan kapağına dahi garanti etiketi koyuyorlar yani kasayı açmana izin vermiyorlar. Açarsan garanti iptal.

sitesinde +donanım eklemek bile garanti kapsamında diyor.
Bu yüzden mi kasanın kapağına garanti etiketi yapıştırıyorlar ?
Sistemi satın aldıktan sonra o işler değişiyor hocam maalesef ki.

Bilgisayarcıda çalışıyorum. Hadron şu zamana kadar gördüğüm en kötü markadır. Alacaksan kaliteli bir bir markadan almanı tavsiye ederim. PSU önemli.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Bu arada GameGaraj güvenilir bir firma değil bence. Kasanın yan kapağına dahi garanti etiketi koyuyorlar yani kasayı açmana izin vermiyorlar. Açarsan garanti iptal.
Cihazımın kasasını açmam veya donanım eklemem ( ram , ssd , hdd ) garanti dışı bırakır mı ?
Ürününüze fiziksel bir hasar vermediğiniz sürece kasasını açıp bakımlarını yapabilir, uyumlu donanım ilaveleri yapabilirsiniz. Bu durum cihaz garantinizi bozmaz
https://www.gamegaraj.com/destek
S.S.S Okumanızı öneririm öncellikle psu konusunda bişey diyemiyeceğim arkadaşımın aldığı sistemde fsp psu vardı

gamegarajın FSP PSU'ları kullanığını biliyorum ama emin değilim arayıp sorabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,801
Üyeler
192,509
Son üye
vurall
Geri