Neler Yeni

Yardım psum patlamis olabilir mi?

rockbu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Uzun
Dun gece 11.30 civari oyun oynarken bilgisayar birden kapandi elektrik gitti zannetmiştim ama gitmemiş power kablosu ve priz değişmeme rağmem çalışmadı. Bende kasayı açtım ve tekrar çalıştırmayı denedim başlat düğmesine bastıkan sonra psunun içinde ki fan 1 saniye dönüp durdu. Ne yapmam gerek bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Ekran kartım rx550 4gb işlemci i3 10100f psu ise şu

Ekler

• IMG_20241010_195306_880.jpg
    IMG_20241010_195306_880.jpg
    3.4 MB · Hit: 72

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,256
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dun gece 11.30 civari oyun oynarken bilgisayar birden kapandi elektrik gitti zannetmiştim ama gitmemiş power kablosu ve priz değişmeme rağmem çalışmadı. Bende kasayı açtım ve tekrar çalıştırmayı denedim başlat düğmesine bastıkan sonra psunun içinde ki fan 1 saniye dönüp durdu. Ne yapmam gerek bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
-------

Son düzenleme:

Azurairu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emre Berk Ertuğrul
diğer parçalar zarar görmesin birdaha aynı psu ile işlem yapma bence, başlatmaya çalışma. Bi bilgisayarcı falan varsa oraya götürüp baktırabilirsin büyük ihtimalle arkadaşın dediği gibi psu cort

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
PSU Ruhlar Alemine Göçmüş :kekw: asdasdaf

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Zamaninda babam almisti casperdan hazir pc yani
babalarımıza bu sorunlu ürünleri satan firmalar utansın ben çok duygulanıyorum böyle şeylerde
babalar kendi imkanlarıyla ellerinden geldiğince bişeyler almaya seni mutlu etmeye çalışıyor ya ama bazı kahpeler sorunlu ürün satıyo paramparça oluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarin gostermeye gidicem alternarif bir PSU varsa link atabilir misiniz?
bütçe _?

rockbu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Uzun
babalarımıza bu sorunlu ürünleri satan firmalar utansın ben çok duygulanıyorum böyle şeylerde
babalar kendi imkanlarıyla ellerinden geldiğince bişeyler almaya seni mutlu etmeye çalışıyor ya ama bazı kahpeler sorunlu ürün satıyo paramparça oluyorum
Aslinda cok haklisin ismi bilinmis koklu bir firma diye ordan almisti ama iyide dayandi 4 yil oldu alali

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom

rockbu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Uzun

bütçe _?
evet iyi gitmiş valla geçmiş olsun illaki oluyo böyle şeyler canlar sağ olsun
Kasayida degistirebilirim O yuzden kasayla birlikte satilan bir sey varsa iyi olur 3000 beni icin uygundur belki bi tik yukarisi

Gercekten cok sagol neyse ki patlamamis

Bir sey daha soyleyecem benim PSU gece 12 gibi gitti ama binada bazi dairelerde gece 2den sonra elektrik gitmis bizim dairede gitmedi sabah elektrikci geldi bakti bir seylere acaba ondan olmus olabilir mi diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,847
Üyeler
160,149
Son üye
Veiloth
Top Bottom