TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,968
Sistemim imzamda palit gamerock 5070ti alacagim 650w yeter mi yoksa degismeli miyim birde enermax alinir mi
Yeter mi bilmiyorum ama enermax gayet iyi marka alınır fiyatlarıda güzel.Sistemim imzamda palit gamerock 5070ti alacagim 650w yeter mi yoksa degismeli miyim birde enermax alinir mi
Hocam exstra masraf istemiyorum aslinda palitin sitesinde min 750w diyo ama wattcalcuterda 600w cikti bende kararsiz kaldim psum yetermi diyeyeterli
enermaxda modeline göre revoulition serisi güzel
yeter de çok yüke sokmak psuyu sağlıklı değilHocam exstra masraf istemiyorum aslinda palitin sitesinde min 750w diyo ama wattcalcuterda 600w cikti bende kararsiz kaldim psum yetermi diye
Dddr5e gececegim ama en az 3 ayi var ekran kartinin taksitinin bitmesini bekleyecegimÖnerileni 700 gözüküyor, ayrıca 5600 için 5070ti fazla gelecektir bence 5070ti alacaksanız komple sistemi upgrade etmeniz daha iyi olur. Yetse bile psu zorlanır bence pek bulaşmayın.
Cs lol oynuyorum genelde gundelik olarakyeter de çok yüke sokmak psuyu sağlıklı değil
bişey olmaz rahatol keyfine bakDddr5e gececegim ama en az 3 ayi var ekran kartinin taksitinin bitmesini bekleyecegim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cs lol oynuyorum genelde gundelik olarak
Rahatim zatende eger 2kdada darbogaz yiyeceksem mecbur ddr5 gececem eger ddr5 gececeksemde zaten psu degiscek bende soruyorumbişey olmaz rahatol keyfine bak
evt ddr5. geçinizRahatim zatende eger 2kdada darbogaz yiyeceksem mecbur ddr5 gececem eger ddr5 gececeksemde zaten psu degiscek bende soruyorum
O zaman psuda degismem lazimevt ddr5. geçiniz
İşlemci 3.500 falan eder fanıyla beraber, Anakart için 4 falan ideal ram 900 1000 max ama anakart piyasasına pek hakim değilim birde bulunduğun şehire göre fiyatlar değişebilir ilanlara göreO zaman psuda degismem lazim
@Mahmut Yılmaz @B1L0 @emreBeoa @Akif Erdem hocamlar ayri konu acmayayim diye etiketliyorum R5 5600 b550 tomahawk ve curcial ballistix 8x2 3200mhz cl16 ram ikinci elde kac eder
Kutu ve faturalari var garantileri bitti bunlara gecsem 5070ti ile giderlermi birde
O zaman su ara hic degistiremem ryzen 5 5600 ile rahatsiz edecek kadar darbogaz yasarmiyim sizceİşlemci 3.500 falan eder fanıyla beraber, Anakart için 4 falan ideal ram 900 1000 max ama anakart piyasasına pek hakim değilim birde bulunduğun şehire göre fiyatlar değişebilir ilanlara göre