PTT AVM DEN İPHONE ALINIR MI?

Reaksiyon skoru
5
Dostlar PTT AVM ile diğer siteler arasında bayağı fiyat farkı var PTT AVM'den iPhone telefon alınır mı?

Dostlar PTT AVM ile diğer siteler arasında bayağı fiyat farkı var PTT AVM'den iPhone telefon alınır mı?
hangi modeli alacaksın fiyat ne satıcı kim. ptt avm sadece bi satış platformu

Yani, önemli olan satıcının kim olduğu, platformların komisyon oranları değişiyor.

Aynı satıcının aynı ürünü, platforma göre farklı fiyat etiketiyle satılabiliyor.

hangi modeli alacaksın fiyat ne satıcı kim. ptt avm sadece bi satış platformu
1774709313644.webp

17 ile 17 pro arasında devasa fark var mı almaya değecek şekilde
kesinlikle yok. ki kasa kalitesi yüzünden 17 pro önermem bile. ben ilk çıktığında aldım 17 proyu. 2 ay sonra pişman olup sattım

peki şuan 14 pro kullanıyorum ablamındı o geri istedi o yüzeden yeni telefona geçeceğim 14 pro yu yedeklesem 17 ye geçsem tüm uygulamalarıyla falan mı geçiyor daha önce iphone dan hiç geçiş yapmadım ?

peki şuan 14 pro kullanıyorum ablamındı o geri istedi o yüzeden yeni telefona geçeceğim 14 pro yu yedeklesem 17 ye geçsem tüm uygulamalarıyla falan mı geçiyor daha önce iphone dan hiç geçiş yapmadım ?
en rahat kendi markandaki bi telefona aktarabilirsin zaten
eğer buluta kaydettiysen geçer kaydetmediysen hesapların şifrelerini falan giriş yapman gerekebilir kolay yani

dostlar bir şey daha soracağım burada fiyatlar bu şekilde mediamarkt vatan da falan 78k hangisini almak mantıklı bi farklılığı var mı
1774710223531.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,239
Üyeler
190,713
Son üye
erhan3509
Geri