Neler Yeni

PTT bursluluk kartımla steamden alışveriş yapamıyorum yardım

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can
PTT Ön Yüklemeli kartı kullanıyorum steame para yatırıcam ama böyle bir yazı yazıyor
aşağısındaki MasterCard'ı seçiyorum yine aynı yazı çıkıyor
PTT (BoaCompra) olan ödeme yönetemini seçiyorum bu seferde böyle diyor
1657709855299.png

1657709771491.png

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can
Ön ödemeli kartlardan bahsediyorsan Papara Black Kart kullanabilirsin. Cashback var, yükleme veya kullanım ücreti yok, uygulamasından hızlıca para gönderip alabilirsin. Rahat yani.
diğer hiç bir bankanın kartını kullanamazmıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka ben ziraat kullanıyorum tek eksi yönü int bankaçılığı 18 yastan sonra kullanılıyor ama diğer çoğu şey yapılıyor öneririm
internet bankacılığı ney duymuştumda hiç bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Deli Çavuş

hocam telefona uyg. yükleyip bakiye,havale,fatura vs... bakmak yani işinizi hızlandırır çok rahat bişeydir ama diğer bankalarda varmıdır bilmiyorum

hocam her bankanın kartını kullanabilirsiniz sıkıntı yok

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can
hocam telefona uyg. yükleyip bakiye,havale,fatura vs... bakmak yani işinizi hızlandırır çok rahat bişeydir ama diğer bankalarda varmıdır bilmiyorum

hocam her bankanın kartını kullanabilirsiniz sıkıntı yok
ha tamam biliyorum
her banka 18 yaş altına verir mi yaw

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Sakın deneme.
Bazıları alışveriş yapınca bloke okuyor demişler ve bazıları da onlara katılmış. Bende çekip paparaya atıyorum parayı.

Burs mevzusuna gelirsek bende 5. Sınıftan beri alıyorum ve bu ay bayramdan dolayı 15 gün erken yattı ve zam geldi. Senin dediğin gibi 470 küsürlerden 660 küsürlere çıktı. Ama şu 800 küsür alan arkadaşı çözemedim.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
diğer hiç bir bankanın kartını
Dostum eğer senin yapmak istediğin şey sadece karta para yükleyip Steam'den, Hepsiburada'dan falan alışveriş yapmaksa banka kartlarına ihtiyacın yok. Basit bi Papara kart hayli hayli işini görür. Bu banka kartlarında yaş mevzusu falan da var ailen olmadan alamıyorsun galiba falan filan yani kısaca dediğim gibi amacın bunlarsa uğraştığına değmez.
Ama şu 800 küsür alan arkadaşı çözemedim.
Valla onu ben de çözemedim. Ya arkadaş yanlış biliyor ya da banka hatası bu. Eğer banka hatasıysa arkadaş diğerlerinin hakkına girmiş oluyor.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can
verir hocam ama belirli bir yaş üstünde olamanız lazım ya 12 ya 15 bildiğim kadarıyla tam emin değilim
15 im ben sıkıntı yok

Sakın deneme.
Bazıları alışveriş yapınca bloke okuyor demişler ve bazıları da onlara katılmış. Bende çekip paparaya atıyorum parayı.

Burs mevzusuna gelirsek bende 5. Sınıftan beri alıyorum ve bu ay bayramdan dolayı 15 gün erken yattı ve zam geldi. Senin dediğin gibi 470 küsürlerden 660 küsürlere çıktı. Ama şu 800 küsür alan arkadaşı çözemedim.
tamam ozaman bir daha denemem
aynen bende o arkadaşı anlamadım

ReDanger

80+ Bronze

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can

ReDanger

80+ Bronze

ReDanger

80+ Bronze
nasıl kazanıyoruz bu bursu ve ilerde bittiği zaman geri ödemesi var mı?
Geri ödemesi yok. Sınavla giriyorsun, ailenin geliri çok olmaması gerek şimdi ne kadar bilmiyorum ama aşırı fazla olmamalı. Bu sene sınav geçti, seneye haziran ayında girebilirsin. Ben zamanında 2 yanlışla kazandım.

soul

80+ Silver
Geri ödemesi yok. Sınavla giriyorsun, ailenin geliri çok olmaması gerek şimdi ne kadar bilmiyorum ama aşırı fazla olmamalı. Bu sene sınav geçti, seneye haziran ayında girebilirsin. Ben zamanında 2 yanlışla kazandım.
sorular nasıl , neleri soruyolar

Top Bottom