PTT Kargo 150 TL'lik Ürüne 210 TL Ücret Aldı

hak etmiş işte satıcı eleman sorunlu, be kardeşim 150 ye satılan ürüne 210 tl kargo çıkıyor sende alıcıya ya demiyorsun adam slak mı ödesin 150 tl ürüne 210 tl kargo ben böyle olunca arıyorum adamı dostum göndermiyeyim diyorum yada en azından beyninin kullanıp güvende ile ilan açaymış
En temizi o kargoyu teslim almamak, sonra o 210TL + teslim edememe ek ücreti ile gönderene yansıtılıyor ama teslim alınmış işte, tek koz parayı atmamak ama 150TL için de şunlarla muhatap olmaya değer mi? Sanmam.

hak etmiş işte satıcı eleman sorunlu, be kardeşim 150 ye satılan ürüne 210 tl kargo çıkıyor sende alıcıya ya demiyorsun adam slak mı ödesin 150 tl ürüne 210 tl kargo ben böyle olunca arıyorum adamı dostum göndermiyeyim diyorum. yada en azından beyninin kullanıp güvende ile ilan açaymış
Aldım artık maalesef 210'u ödeyerek ürün bende ben her şey dahil diye düşündüm yani daha yazmadılar engelledim o tehditlere karşı ben gayet güzelce yazdım kargoya gidin neden böyle vesaire diye hazırlayan barkodu vesaire fişi yazan yazdıran o satıcı o çünkü bana bunu atmış mail den istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En temizi o kargoyu teslim almamak, sonra o 210TL + teslim edememe ek ücreti ile gönderene yansıtılıyor ama teslim alınmış işte, tek koz parayı atmamak ama 150TL için de şunlarla muhatap olmaya değer mi? Sanmam.
Ne olur ki 150 yi atmasam muhatap derken yani

Ekler

• Picsart_25-07-09_14-57-34-447.webp
    Picsart_25-07-09_14-57-34-447.webp
    50.7 KB · Hit: 20
Aldım artık maalesef 210'u ödeyerek ürün bende ben her şey dahil diye düşündüm yani daha yazmadılar engelledim o tehditlere karşı ben gayet güzelce yazdım kargoya gidin neden böyle vesaire diye hazırlayan barkodu vesaire fişi yazan yazdıran o satıcı o çünkü bana bunu atmış mail den istedim

yukarıda bilgiler silinmiş ama oralarda bir şey yazıyor mu ücretle ilgili

Bizim mahkemelerimiz bu tarz şeyleri ciddiye alır mı bilmiyorum bazen ciddiye alacağını almıyor da...
ona harç vesaire vermesi lazım gerçi yani 150 için değmez de eğer sıkıntıya girersem yollayacağım fakat onların elinde bir kanıt da yok bende var asıl satıcının kendi yolladığı fiş, Ptt nin sms leri vesaire

burada direkt 210 kargo ücreti diyor kargocu bunu söyler ztn başta bu kadar tutuyor diye yada orada yazıyor ztn bakmıştır

yukarıda bilgiler silinmiş ama oralarda bir şey yazıyor mu ücretle ilgili
Yok adresim yazıyor sağ en altta ücret yazıyor sadece 210₺ diyor ek ücret vesaire oralarda boş adresimi ben sildim buraya öyle attım

burada direkt 210 kargo ücreti diyor kargocu bunu söyler ztn başta bu kadar tutuyor diye yada orada yazıyor ztn bakmıştır
Evet 210'u ödedim tc mi de aldı öyle verdi kargoyu olması gereken zaten öyle veya kod istiyor

Yok adresim yazıyor sağ en altta ücret yazıyor sadece 210₺ diyor ek ücret vesaire oralarda boş adresimi ben sildim buraya öyle attım

Evet 210'u ödedim tc mi de aldı öyle verdi kargoyu olması gereken zaten öyle veya kod istiyor
adam sana yolladıktan sonra mı attı fişi yoksa verdim haberin olsun diyemi oda önemli sen bilerek aldın sayarlar

adam sana yolladıktan sonra mı attı fişi yoksa verdim haberin olsun diyemi oda önemli sen bilerek aldın sayarlar
Sonradan attı ben istedim çünkü bana en başta sms geldi kargoya gittiği an gelmiş zaten letgo dan da iban atmış sonradan gördüm onu ben her şey dahil diye kapıda ödedim sms de öyle diyor zaten

Sonradan attı ben istedim çünkü bana en başta sms geldi kargoya gittiği an gelmiş zaten letgo dan da iban atmış sonradan gördüm onu ben her şey dahil diye kapıda ödedim sms de öyle diyor zaten
sms i atsana bir birde ptt ye sorsana bir her şey dahil mi birde bu neden siteden almadı ki bireysel muhabbetine girmedi anlamadım şirketi falan mı varda vergiye tutulacak diye mi

sms i atsana bir birde ptt ye sorsana bir her şey dahil mi birde bu neden siteden almadı ki bireysel muhabbetine girmedi anlamadım şirketi falan mı varda vergiye tutulacak diye mi
Senin mail in varsa direkt video kaydı var atayım mı her konuşmamız var

PTT ye sordum daha cevap gelmedi sms bu

Ekler

• Picsart_25-07-09_14-58-55-420.webp
    Picsart_25-07-09_14-58-55-420.webp
    53.8 KB · Hit: 11
Senin mail in varsa direkt video kaydı var atayım mı her konuşmamız var

PTT ye sordum daha cevap gelmedi sms bu
bilemedim hocam siteden baksana bir kodu yazıp ödemeleri kısmında ne var yazar kargo + kapıda ödeme ücreti cart curt diye yurt dışından geliyorsa da vergi yazar ama o fişe bakılırsa kargo 210 tutmuş saçma ama fişe bakarsan öyle

bilemedim hocam siteden baksana bir kodu yazıp ödemeleri kısmında ne var yazar kargo + kapıda ödeme ücreti cart curt diye yurt dışından geliyorsa da vergi yazar ama o fişe bakılırsa kargo 210 tutmuş saçma ama fişe bakarsan öyle
Baktım daha önce böyle başka nereden bakılıyor ki

Ekler

• Screenshot_20250709-163501.webp
    Screenshot_20250709-163501.webp
    34 KB · Hit: 13
  • Screenshot_20250709-163459.webp
    Screenshot_20250709-163459.webp
    34.9 KB · Hit: 11
  • Screenshot_20250709-163431.webp
    Screenshot_20250709-163431.webp
    38 KB · Hit: 10
Ücreti alıcıdan tahsil özel hizmeti ile kabul edilen gönderilerin, iade edilmesi durumunda tahakkuk eden ücretler göndericiden alınır.

böyle yazıyor ınternette

yan i anladığım kadarıyla kapıda ödeme ile yollamış eleman özel ödeme diye belirtilmiş çünkü

Geri