Neler Yeni

Pttavm.com dan alışveriş yapılır mı

idwtaus

80+
Reaksiyon skoru
1
İstediğim kulaklığa akakçeden bakarken pttavm nin çok daha ucuza sattığını gördüm, güvenilir mi?

İstediğim kulaklığa akakçeden bakarken pttavm nin çok daha ucuza sattığını gördüm, güvenilir mi?

Ben yaptım bir kaç defa, sorun çıkmadı. Satıcılara dikkat et.

Hocam almayı düşündüğüm ürün şu, satıcıya bakıp bi yorum yapabilir misin?

Aynı satıcı Hepsiburada üzerinden de satış yapıyormuş. Mağaza puanı 8.8. 280 defa 5 yıldız alırken, 131 defa bir yıldız almış. Ürün değerlendirmesi 5 üzerinden 3.7. Ben şahsen alışveriş yapmazdım.

Adam sana sakız dahi gonderse site arkanda durmuyor haberin olsun.

Aynı satıcı Hepsiburada üzerinden de satış yapıyormuş. Mağaza puanı 8.8. 280 defa 5 yıldız alırken, 131 defa bir yıldız almış. Ürün değerlendirmesi 5 üzerinden 3.7. Ben şahsen alışveriş yapmazdım.
https://www.pttavm.com/qcy-t20-tws-aily-pods-beyaz-53-bluetooth-kulaklik-220mah-p-984220743 şu satıcı hepsiburada da 4,3 ortalaması var. Yine diğer yerlere göre uygun kalıyor alınır mı?
İlla bu ürünü alicaksanzi alın bütçe soyleyin önerelim alınır bir sıkıntısı yok satıcının
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam sana sakız dahi gonderse site arkanda durmuyor haberin olsun.
Abartmayi ve gommeyi çok seviyonuz he

Bu fiyata baseus e5 onerimdir

İlla bu ürünü alicaksanzi alın bütçe soyleyin önerelim alınır bir sıkıntısı yok satıcının

Abartmayi ve gommeyi çok seviyonuz he

Bu fiyata baseus e5 onerimdir
kral alıcağım kulaklığı abimde kullanıyo beğendiğim bi model bide silikonlu kulaklık kullanmaktan sıkıldım.

Geri