Neler Yeni

PUBG de inanılmaz drop ve kasma oluyor

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Herkese selamlar.
İşlemci : İntel i3 7100
Ekran kartı : msi gtx 1050ti gamingx 4gb
Ram : 16 gb

Bu sistemde hikaye bazlı neredeyse güncel oyunları düşük ve orta ayarlarda çatır çatır oynuyorum. Ancak online oyunlara gelince (özellikle PUBG) inanılmaz kasma ve drop olayları oluyor. Kimisi darboğaz diyor kimisi başka bir şey. Çözümünü bir türlü bulamadım. PUBG oynamak istiyorum ama neredeyse oynanmayacak derecede. Yardım ederseniz sevinirim.
Sistem bileşenlerin pubg için en lowun lowunda bile yetersiz.Tahminen arabayla herhangi bir yere gitmeye kalksan crash bile yiyebilirsin.

Ernbass

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren gagaloğlu
Sistem bileşenlerin PUBG için en lowun lowunda bile yetersiz.Tahminen arabayla herhangi bir yere gitmeye kalksan crash bile yiyebilirsin.
Sorma bugün 4 5 defa yedim :D. Ama özellikle son gelen güncellemede crash yiyorum. Ondan öncesinde iyi kötü gidiyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,228
İsim
a l p e r
Sistem bileşenlerin PUBG için en lowun lowunda bile yetersiz.Tahminen arabayla herhangi bir yere gitmeye kalksan crash bile yiyebilirsin.
alakasi bile tok 1280 720p low da 80-90 fps oynatir rust pubg gibi oyunlar cok ram yer arkadasin da 16 gb rami var

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,228
İsim
a l p e r
Reis büyük ihtimal işlemci artık tıkanıyor. Arkadaşların dedikleri doğru gibi.
usta islemci yetersiz ama ram 16 oldugu icin besler islemciyi PUBG icin. sen bi sata 3 ssd al ikinci el 300 400 liraya farki gorursun zaten hem windowsta hizlanmis olur. ayni sey benim basima geldi cunku. i3 12100f gtx 1660s sistem var pubgnin icinden geciyodu normalde formattan sonra harddiske kuruyim dedim pubgyi. abboow w tusuna basiyon 3 saniye sonra gidiyo karakter

Ernbass

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren gagaloğlu
usta islemci yetersiz ama ram 16 oldugu icin besler islemciyi PUBG icin. sen bi sata 3 ssd al ikinci el 300 400 liraya farki gorursun zaten hem windowsta hizlanmis olur. ayni sey benim basima geldi cunku. i3 12100f gtx 1660s sistem var pubgnin icinden geciyodu normalde formattan sonra harddiske kuruyim dedim abboow w tusuna basiyon 3 saniye sonra gidiyo karakte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunu ssd ye kur diyorsun yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Şahin
Daha önce olmayıp son bir kaç gündür oluyorsa güncelleme ile alakalı olması lazım. Son güncelleme bozuk. (Rondo gelen güncelleme)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,228
İsim
a l p e r

Oyunu ssd ye kur diyorsun yani
ayyynen oyle. arkadasinda falan varsa ssd rica et kendi gozlerinle gor eger olmazsa almazsin zaten. (ama ben garanti veriyorum cozulur sorun)

Ernbass

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren gagaloğlu
Daha önce olmayıp son bir kaç gündür oluyorsa güncelleme ile alakalı olması lazım. Son güncelleme bozuk. (Rondo gelen güncelleme)
Yok reis ya kasma ve drop olayları oluyordu da crash daha önce hiç olmamıştı bu güncellemeden sonra başıma geldi.

ayyynen oyle. arkadasinda falan varsa ssd rica et kendi gozlerinle gor eger olmazsa almazsin zaten. (ama buyuk ihtimalle cozulur sorun)
Tamamdır reis ssd bakmaya başlıyım bari sağolasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,228
İsim
a l p e r
Yok reis ya kasma ve drop olayları oluyordu da crash daha önce hiç olmamıştı bu güncellemeden sonra başıma geldi.

Tamamdır reis ssd bakmaya başlıyım bari sağolasın
bu arada pubg steamdeki pubg demi mobile falan degil

Top Bottom