Zaten 87 TL değil mi?Önümüzde yaz indirimi var o zaman olacaktır. PUBG 87 TL civarına düşüyor. İndirim 25 Haziran civarında olacaktır.
Epic Games için PUBG söz konusu değil şuan. 28 mayısda Borderlands veya ark bedava oluyor hangisiydi hatırlamıyorum tam.daha fazla düşermi birde sence epic gamesde ücretsiz olma ihtimali varmı birde diğer oyunlara ne zaman indirim gelecek biliyormusun
Zaten 87 TL değil mi?
Başka bir oyunla karıştırdım, pardonPUBG zaten 87 TL değilmi
sistemin diğer arkadaşların dediği gibi orta düşük arası bir ayarda açabilir pubg'i. yaz indiriminde steam üzerinde 30-40 tl ye düşer diye tahmin ediyorumsizce indirimde kaç TL olur birde half life the forest gibi oyunlar ne zaman indirime girer birde PC pubgyi kaldırcakmı ileride epic gamesde ücretsiz olmaz değilmi ?
PC
gtx 1050 2gb
8 gb RAM
i7 7700hq
laptop
Ne alakaYanlış bilmiyorsam 49 a düşüyor.
Epic Gameste ücretsiz olması çok zor, söz konusu değil.
Ayrıca warzone, PUBG lite gibi oyunlar varken PUBG ye para verilmesini pek mantıklı bulmuyorum.
Kaldırır kanka ama düşük orta da oynarsinsizce indirimde kaç TL olur birde half life the forest gibi oyunlar ne zaman indirime girer birde PC pubgyi kaldırcakmı ileride epic gamesde ücretsiz olmaz değilmi ?
PC
gtx 1050 2gb
8 gb RAM
i7 7700hq
laptop