Neler Yeni

Pubg Mobile emülatör FPS drop

0303

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Beytullah
Pubg Mobile emülatör FPS drop ( gameloop)
Rtx 4070
Ryzen 5 7600
M.2 SSD
16 GB ram
Bu sistem ile tüm ayarları yapmama rağmen FPS drop yiyorum gameloop kullanıyorum
120 FPS ayarlarını yaptım en az 20 farklı öneri video izleyip ayar yaptım çözüm olmadı sorun ne olabilir

Checkmate

80+ Silver
işlemci sıcaklığından dolayı olabilir fps drop genelde işlemci veya ekran kartı sıcaklığına bağlı olur.
ayriyeten anakart biosundan sanallaştırma ayarını aç, daha fazla fps almanı sağlar.

0303

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Beytullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci sıcaklığından dolayı olabilir fps drop genelde işlemci veya ekran kartı sıcaklığına bağlı olur.
ayriyeten anakart biosundan sanallaştırma ayarını aç, daha fazla fps almanı sağlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

240mm sıvı soğutma var işlemci ve ekran kartı sıcaklığını anlık takip ediyorum buz gibi sorun bundan kaynaklı değil diye düşünuyorum

siyabent

80+ Silver
Rtx 4070
Ryzen 5 7600
M.2 SSD
16 GB ram
Bu sistem ile tüm ayarları yapmama rağmen FPS drop yiyorum gameloop kullanıyorum
120 FPS ayarlarını yaptım en az 20 farklı öneri video izleyip ayar yaptım çözüm olmadı sorun ne olabilir
Bende r5 7500f aldım oh artık kasmayacak diye seviniyorum 😅 kargo gelince bakacaaazz

0303

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Beytullah
Bende r5 7500f aldım oh artık kasmayacak diye seviniyorum 😅 kargo gelince bakacaaazz
diğer oyunlarda kasma donma FPS gibi hiçbir sıkıntı yok gir dilediğin oyunu istedigin ayarda oyna lakin sadece pubg Mobile emülatör nedense sıkıntılı endişe etmeni gerektiren bişey yok 7500f de güzel ekran kartında iyiyse çok rahat her oyunu güzel ayarlarla yüksek FPS oynarsın

siyabent

80+ Silver
diğer oyunlarda kasma donma FPS gibi hiçbir sıkıntı yok gir dilediğin oyunu istedigin ayarda oyna lakin sadece pubg Mobile emülatör nedense sıkıntılı endişe etmeni gerektiren bişey yok 7500f de güzel ekran kartında iyiyse çok rahat her oyunu güzel ayarlarla yüksek FPS oynarsın
Ekran kartı düşük… Rx 6600 bende en fazla pubg mobile giriyorum şuan

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Alperen Yılmaz
Rtx 4070
Ryzen 5 7600
M.2 SSD
16 GB ram
Emulatörle fps drop yememek imkansız hocam çünkü oyun telefona optimize ediliyor emulatöre değil

0303

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Beytullah
diğer oyunlarda kasma donma FPS gibi hiçbir sıkıntı yok gir dilediğin oyunu istedigin ayarda oyna lakin sadece pubg Mobile emülatör nedense sıkıntılı endişe etmeni gerektiren bişey yok 7500f de güzel ekran kartında iyiyse çok rahat her oyunu güzel ayarlarla yüksek FPS oynarsı

Emulatörle fps drop yememek imkansız hocam çünkü oyun telefona optimize ediliyor emulatöre değil
Haklısın hocam ama yayıncılar da bu problemler olmuyor sapit 120 oynuyorlar bu neden sence ?

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Alperen Yılmaz
Haklısın hocam ama yayıncılar da bu problemler olmuyor sapit 120 oynuyorlar bu neden sence ?
Emulatorde dropsyz için aşırı iyi sistem lazım onda bile oluyor bazen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,417
Üyeler
168,295
Son üye
SicSemperTyrannis
Top Bottom