Neler Yeni

Yardım PUBG Mobile Hesabımı Nasıl Silebilirim?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Facebook a bağlı pubg mobil hesabımı silmek istiyorum nasıl yaparım ve şu sorularım olucak

Hesabı sildim zaman önceden popülerlik attım kişiler baktı zaman hesabim ordan görünücekmi yoksa gidicekmi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PUBG mobile türkiyeyi telefonla arayıp söylemeden imkansız.
Yada isim değiştirme kartın vardır değiştirirsin karşıdaki kişi anlamaz.
Ya isim değiştirmek felan değil benim hesabımı kapamam gerek hocam pubg mobil türkiye telefon numarasi yok galiba baktım bulamadım

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Ya isim değiştirmek felan değil benim hesabımı kapamam gerek hocam PUBG mobil türkiye telefon numarasi yok galiba baktım bulamadım
E-Posta atabilirsin.
İlk isim değiştir,sonra kapattır.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
[email protected]
Buraya hesabımı silmek istiyorum diye mail at,hesap idini at,hesap ismini at,hesabının bağlı oldupu platformun ismini at.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olm naptinki böyle şeyler yapıyorsun,chat kısmındaki azgın kızlara bol miktarda popülerlik mi attın ?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
[email protected]
Buraya hesabımı silmek istiyorum diye mail at,hesap idini at,hesap ismini at,hesabının bağlı oldupu platformun ismini at.

Olm naptinki böyle şeyler yapıyorsun,chat kısmındaki azgın kızlara bol miktarda popülerlik mi attın ?
Chat kısmı fena.
Sadece kızlar değil 30 yaşındaki turnuvalara katılan adamlar bile spawnlıyor. :D

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
[email protected]

Chat kısmı fena.
Sadece kızlar değil 30 yaşındaki turnuvalara katılan adamlar bile spawnlıyor. :D
Yok hocam eski kız arkadaşıma popülerlik artıyorduk yeni sevgili yapmış onda en üst tarafta gözüküyorum bende de o en ust te zaten oyunu oynamıyorum bundan sonradan oynamam eski popülerli kalmadı oyunun pc almadan önce çok oynuyordum.

[email protected]

Screenshot_20210505-092420_Gmail.jpg
Hocam anlamadım oldumu acaba bana oyun içinden yap diyorda ordan olmuyor hesap kapatma işlemi

Son düzenleme:

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Yok hocam eski kız arkadaşıma popülerlik artıyorduk yeni sevgili yapmış onda en üst tarafta gözüküyorum bende de o en ust te zaten oyunu oynamıyorum bundan sonradan oynamam eski popülerli kalmadı oyunun pc almadan önce çok oynuyordum.

Alıntıyı görüntüle
Hocam anlamadım oldumu acaba bana oyun içinden yap diyorda ordan olmuyor hesap kapatma işlemi
Oyun içinde destek diye bir tuş var orda destek ile sohbet edebiliyorsun orayı dene.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Oyun içinde destek diye bir tuş var orda destek ile sohbet edebiliyorsun orayı dene.
Çok denedim orda hesap silme diye bir seçenek yok başka iletişime geçebileceğim bir yokmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,125
Üyeler
166,889
Son üye
berkekkoc
Top Bottom