Neler Yeni

Yardım PUBG Mobile Hesabımı Nasıl Silebilirim?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Bak güzel kardeşim Facebook hesabını kapatınca hesap gitmez sadece hesabın şifresi facebookdan silinir.
Aynen çok denedim yeni girdimde sadece mesaj geliyor facebook tan hesaba siz mi girdiniz diye şaka gibi sangi güvenlik önlemi aliyomus gibi mesaj geliyor hicbir işE yaradı yok

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

Finifuqal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Fini Fuqal
bu popülerlik mevzusunu görmüşken bende kendi sıkıntımı bu konu üzerinden bildireyim belki yardımcı olan çıkar benim 2 aydır konuştuğum biri var sanaldan tanıştık ben onu mobile legends a başlatmıştım o da beni pubg mobile e ikimizde farklı oyunlarda iyiyiz mobile legendsta genelde abazalar kızlara hediye felan atar hatta bazı kızlara da şahit oldum foto karşılığı hediye isteyen de oluyodu açık açık mobile legendstaki hayranlık sistemini biliyorum fakat pubg ye tam hakim degilim ne kadar hediye ne kadar fiyata denk geliyor bilmiyorum sorunum da şu konuştuğum kızın hayranlık son karşılaşmalar kısmı full erişime kapalı gizli durumda en başından beri niye diye sorgulamayı da sevmedigim icin gözüme takılsa da bir şey dememiştim 4-5 gündür aramız limoni konuşmuyoruz bu gece 1-2 el oyuna giriyim dedim önce bunun profiline baktım hani ilk profile girdiğimzde şey oluyor ya son karşılaşmalarda hediye yollayanların isimleri cikiyor hızlı bir şekilde şu kadar hediye gönderdi felan diye ona tanık oldum aynı nickli bir çocuk x800 değerinde hediye yollamış 4 defa arka arkaya x800 yazdı yani toplam x3200 ediyor bunun gerçek paraya vurduğundaki değeri nedir tam olarak ne kadarlık bir hediye yollamış bu çocuk konuştuğum kıza ?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
bu popülerlik mevzusunu görmüşken bende kendi sıkıntımı bu konu üzerinden bildireyim belki yardımcı olan çıkar benim 2 aydır konuştuğum biri var sanaldan tanıştık ben onu mobile legends a başlatmıştım o da beni PUBG mobile e ikimizde farklı oyunlarda iyiyiz mobile legendsta genelde abazalar kızlara hediye felan atar hatta bazı kızlara da şahit oldum foto karşılığı hediye isteyen de oluyodu açık açık mobile legendstaki hayranlık sistemini biliyorum fakat PUBG ye tam hakim degilim ne kadar hediye ne kadar fiyata denk geliyor bilmiyorum sorunum da şu konuştuğum kızın hayranlık son karşılaşmalar kısmı full erişime kapalı gizli durumda en başından beri niye diye sorgulamayı da sevmedigim icin gözüme takılsa da bir şey dememiştim 4-5 gündür aramız limoni konuşmuyoruz bu gece 1-2 el oyuna giriyim dedim önce bunun profiline baktım hani ilk profile girdiğimzde şey oluyor ya son karşılaşmalarda hediye yollayanların isimleri cikiyor hızlı bir şekilde şu kadar hediye gönderdi felan diye ona tanık oldum aynı nickli bir çocuk x800 değerinde hediye yollamış 4 defa arka arkaya x800 yazdı yani toplam x3200 ediyor bunun gerçek paraya vurduğundaki değeri nedir tam olarak ne kadarlık bir hediye yollamış bu çocuk konuştuğum kıza ?
20 lirayı geçiyor tahminimce ya böyle oyunlardan tanışma ilişkilerde hep böyle şeyler oluyor tavsiyem kendini fazla kaptırma sonra sen üzülürsün hocam

Finifuqal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Fini Fuqal
20 lirayı geçiyor tahminimce ya böyle oyunlardan tanışma ilişkilerde hep böyle şeyler oluyor tavsiyem kendini fazla kaptırma sonra sen üzülürsün hocam
hocam instadan tanıştık biz sonra yürümeler felan böyle adım adım gittim oyun muhabbeti açılınca ikimizde iyi olduğumuz oyunları indirdik takılırız diye pubg de takılan tipleri gördükce midem bulandı ve neden bu kadar kızların götü havada gezdiğini bir kez daha anladım bir arkadaşımı da başlatmıştım ben oyuna kız baya güzel ve güzel bir fotosunu seçmiştik hatta bak bu fotoğrafa çok yürürler bunu koy felan demiştim daha ilk iki günde ekleyip sen girmeden girmem oyuna artıklar direkt arkadaşlığı kabul edince özel mesajdan ara beni önceden konuşup beraber girelim takılalım diyip selam vermeden numarasını verenler bayıldığında oyun içerisinde 2 kişinin önce ben kurtarcam instasını bana vercek diyip dalaşması felan rezalet resmen ve arkadaşım bunları bana gülerek anlattı bu nasıl ortam kanka ya instadan beter diye anlamadığım bir nokta da şu bir insan popülerlik kısmını niye kapar ? eskiden league of legends (pc sürümü) tüm insanları aratıp her türlü bilgilerini erişebildiğimiz tr.op.gg sitesi vardı bu pubg mobile de acaba var mıdır böyle bir şey ?

Not: Bu arada farkındayım kaptırmaya başladım bile diyebilirim frenlemeye çalışıyorum bazı şeyleri düşünüp

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
hocam instadan tanıştık biz sonra yürümeler felan böyle adım adım gittim oyun muhabbeti açılınca ikimizde iyi olduğumuz oyunları indirdik takılırız diye PUBG de takılan tipleri gördükce midem bulandı ve neden bu kadar kızların götü havada gezdiğini bir kez daha anladım bir arkadaşımı da başlatmıştım ben oyuna kız baya güzel ve güzel bir fotosunu seçmiştik hatta bak bu fotoğrafa çok yürürler bunu koy felan demiştim daha ilk iki günde ekleyip sen girmeden girmem oyuna artıklar direkt arkadaşlığı kabul edince özel mesajdan ara beni önceden konuşup beraber girelim takılalım diyip selam vermeden numarasını verenler bayıldığında oyun içerisinde 2 kişinin önce ben kurtarcam instasını bana vercek diyip dalaşması felan rezalet resmen ve arkadaşım bunları bana gülerek anlattı bu nasıl ortam kanka ya instadan beter diye anlamadığım bir nokta da şu bir insan popülerlik kısmını niye kapar ? eskiden league of legends (pc sürümü) tüm insanları aratıp her türlü bilgilerini erişebildiğimiz tr.op.gg sitesi vardı bu PUBG mobile de acaba var mıdır böyle bir şey ?

Not: Bu arada farkındayım kaptırmaya başladım bile diyebilirim frenlemeye çalışıyorum bazı şeyleri düşünüp

Bu pubg mobil benim 2.5 senelik ilişkimi bitirdi oyundan falanda tanışmadım real de tanıştık daha en basta bir on yargim vardı da sonradan bir şey yok dedimde demez olaydim hayatımda en çok nefret ettim oyun ve kitlesi cok kötü bir kitle sevgiliniz varsa oynamayın bu oyunu derim milletin karısına kızına yazanı dersin her türlü pislik var bir yandan oyunu oynamam iyi oldu insanların gerçek yüzlerinide görmüş oluyorsun bende bu olaylardan sonra oyuna girmedim en son as a çıkmıştım fatihe felan kasıyordum kizla baYa iyi oyunuyoduk ben bir süre girmedim oyunda kıza populerlim atıyorlar kız mesajlara cevap vermeye başladı adam selam yazıyor kiz engellemek yerinde yazma felan diye kendini bisey sanıyor ben bıraktım oyunu bir süre sinirleri bozdul geldim sonra kız başkaları ile felan girmeye başlamış popülerlikte erkekler felan cikiyodu sonra ayrıldık 2 ay olmadan sevgili yapmış oyundada sevdalı muhabbeti varya onu koymuşlar bende konu açtım sevgili yapmış millet abaza gibi anlamasın diye hesabımı kapatmaya çalıştım hesapta sarah felan 8. Sezon royal pass var satsam 200 lira yakın bisey ama istemiyorum artık para versinler o oyunu oynamam

Hocam kendini toparlaman lazım yoksa benim düştüm duruma dusersin

Finifuqal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Fini Fuqal
hocam instadan tanıştık biz sonra yürümeler felan böyle adım adım gittim oyun muhabbeti açılınca ikimizde iyi olduğumuz oyunları indirdik takılırız diye PUBG de takılan tipleri gördükce midem bulandı ve neden bu kadar kızların götü havada gezdiğini bir kez daha anladım bir arkadaşımı da başlatmıştım ben oyuna kız baya güzel ve güzel bir fotosunu seçmiştik hatta bak bu fotoğrafa çok yürürler bunu koy felan demiştim daha ilk iki günde ekleyip sen girmeden girmem oyuna artıklar direkt arkadaşlığı kabul edince özel mesajdan ara beni önceden konuşup beraber girelim takılalım diyip selam vermeden numarasını verenler bayıldığında oyun içerisinde 2 kişinin önce ben kurtarcam instasını bana vercek diyip dalaşması felan rezalet resmen ve arkadaşım bunları bana gülerek anlattı bu nasıl ortam kanka ya instadan beter diye anlamadığım bir nokta da şu bir insan popülerlik kısmını niye kapar ? eskiden league of legends (pc sürümü) tüm insanları aratıp her türlü bilgilerini erişebildiğimiz tr.op.gg sitesi vardı bu PUBG mobile de acaba var mıdır böyle bir şey ?

Bu PUBG mobil benim 2.5 senelik ilişkimi bitirdi oyundan falanda tanışmadım real de tanıştık daha en basta bir on yargim vardı da sonradan bir şey yok dedimde demez olaydim hayatımda en çok nefret ettim oyun ve kitlesi cok kötü bir kitle sevgiliniz varsa oynamayın bu oyunu derim milletin karısına kızına yazanı dersin her türlü pislik var bir yandan oyunu oynamam iyi oldu insanların gerçek yüzlerinide görmüş oluyorsun bende bu olaylardan sonra oyuna girmedim en son as a çıkmıştım fatihe felan kasıyordum kizla baYa iyi oyunuyoduk ben bir süre girmedim oyunda kıza populerlim atıyorlar kız mesajlara cevap vermeye başladı adam selam yazıyor kiz engellemek yerinde yazma felan diye kendini bisey sanıyor ben bıraktım oyunu bir süre sinirleri bozdul geldim sonra kız başkaları ile felan girmeye başlamış popülerlikte erkekler felan cikiyodu sonra ayrıldık 2 ay olmadan sevgili yapmış oyundada sevdalı muhabbeti varya onu koymuşlar bende konu açtım sevgili yapmış millet abaza gibi anlamasın diye hesabımı kapatmaya çalıştım hesapta sarah felan 8. Sezon royal pass var satsam 200 lira yakın bisey ama istemiyorum artık para versinler o oyunu oynamam

Hocam kendini toparlaman lazım yoksa benim düştüm duruma dusersin
bende çok örnek gördüm 7 sene önce tanışıp önce arkadaş sonra sevgili olan arkadaşım vardı hatta kız arkadaşıyla da tanıştım onla da arkadaş oldum takılıyoduk arada 3 kişi buluşup cafe de bile el ele tutuşan tiplerdi sonra kız gitti seni sevmiyorum artık eski heyecan kalmadı keşke hep arkadaş olarak kalsaydık diyip arkadaşımın zamanında yakın arkadaşlarından biriyle çıkmaya başladı onla çıkmaya başlamasına rağmen arkadaşımı arada sırada ortak arkadaşlarımıza soruyodu nasıl nabıyor diye sırf bu örneğe bakıp bile sanaldan tanışıp reel olma ciddi ilişki yaşama düşüncesi hayal gibi bir şey olması lazımken beni her seferinde kendine bağlamayı başaran biri çıkıyor nasıl olsa her şey 4 4 lük gitse bile reel olunca işler değişebilir yakından sanaldaki gibi hoşnut olmayabilir iki tarafdan biri sırf reel olunduğu takdirde bile bitebilme tehlikesi var rahat ol sorun etme insanları buluşma ihtimaline kadar herşeyi görmezden gel buluştuktan sonra olmazsa olmaz git o süre zarfında alternatif kişilerle konuş şuanki de cepte dursun reel ihtimaline karşı reel olup her şey iki taraf içinde yolunda giderse o zaman bazı şeyleri sorun etmeye başlıcaksan başla diyorum kendime ama yaptıklarımla yapmam gerekenler arasında uçurum var bu devirde en temiz en az üzüleceğin yol az önce bahsettiğim şekilde mümkün sadece bunu da sürekli sevgi arayan birinin becerebilmesi çok zor en çok özendiğim bu kafada olan vurdum duymaz umursamaz tipler bir de garip şekilde umursamazlık ekmeğine de yağ sürüyor ilgili tiplerden daha ilgi çeken merak uyandıran bir yapı mevcut

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,207
Üyeler
167,448
Son üye
oemKa
Top Bottom