Sağ tarafta en aşağıya inince hesap bölmesi olması lazım oraya baktınızmı ?Alıntıyı görüntüle
Bende böyle hocam internetten gördüm kadarıyla önce şu mail adresini kapattım 3 günü kaldı onun facebook olmadi ama oyun içi destekte çok uğraştım olmadi
ayarlarAyarlar kısmındaki yoksa destektemi
görünür knkFacebook a bağlı PUBG mobil hesabımı silmek istiyorum nasıl yaparım ve şu sorularım olucak
Hesabı sildim zaman önceden popülerlik attım kişiler baktı zaman hesabim ordan görünücekmi yoksa gidicekmi
hocam o destek bölümü deilmiAlıntıyı görüntüle
buraya basıp 7gün oyuna girmeyin.
knk silemessin çıkış yaparsın oyuna girmessin merak etme oyunu 3yıldan beri oynuyorumAlıntıyı görüntüle
Bende böyle hocam internetten gördüm kadarıyla önce şu mail adresini kapattım 3 günü kaldı onun facebook olmadi ama oyun içi destekte çok uğraştım olmadi
*Delete Account*kısmını demiştimgörünür knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam o destek bölümü deilmi
dur oyunu tekrar indiriyorum senin için bekleAlıntıyı görüntüle
Yok hocam hesap diye bir kısım
Hocam seni de uğrastiriyorum ama bende o kısım yok sadece destek ve gizlilik politikası gözüküyor*Delete Account*kısmını demiştim
dur oyunu tekrar indiriyorum senin için bekle
knk dediğimi niye yapmıyorsunHocam seni de uğrastiriyorum ama bende o kısım yok sadece destek ve gizlilik politikası gözüküyor
iyi hocam sen istediğin gibi yapHocam silenler var hesap siliniyor
facebook hesabını kapatHocam silenler var hesap siliniyor
Bak güzel kardeşim Facebook hesabını kapatınca hesap gitmez sadece hesabın şifresi facebookdan silinir.iyi hocam sen istediğin gibi yap
facebook hesabını kapat