Neler Yeni

Pubg Mobile Rezilliği

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bana kalırsa olay din değişirme veya sıradan bir eğilip kalkma hareketi değil. Sonuçta onun ne anlam ifade ettiğini biliyorsun farklı bir tanrıya tapınma hareketi, bu bir şirk hareketidir. Bazıları ramazanda hurma etkinliği vardı tarzında şeyler ile olayı haklı bulmaya çalışmış fakat bunun mantıklı bakılabilecek pek yanı yok. Ödül olmasa anlam veririm zorunluluk yok dersin yine kötü fakat bu kadar olmazdı yani. Tapınma karşılığında loot.
Ameller niyetlere göredir. Onu bir tanrı olarak görmezsen sorun olmaz. Yani ona bakarsak Yahudilerin ağlama duvarı var, bir ibadet olarak gidip ağlıyorlar. Biz gidip üzülüp bir duvar kenarında ağladığımızda Yahudilerin ibadetini mi yapmış oluyoruz ?

Ubydlh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ubeydullah
Ameller niyetlere göredir. Onu bir tanrı olarak görmezsen sorun olmaz. Yani ona bakarsak Yahudilerin ağlama duvarı var, bir ibadet olarak gidip ağlıyorlar. Biz gidip üzülüp bir duvar kenarında ağladığımızda Yahudilerin ibadeti mi yapmış oluyoruz ?
Fakat o ağlama duvarının bir anlamı var herhangi bir duvar değil o duvar. Evet ameller niyetlere göredir fakat yinede hareketin yanlış olduğunu düşünüyorum ki yukarıda bir arkadaş yazmış 7 yaşımda ailem beni bilgilendirdi diye, bilgi sahibi olmayan kişilerin kişiliği oluşmasında etken olur.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Herkesin dini ve ibadetleri kendine. Kimsenin etkileneceğini düşünmüyorum. Keşke Türk Oyununda cami den ezan sesini duysak.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Seneye Nihat Hatipoğluna sorulacak bir soru çıktı iyi mi...
Çok abartılıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,086
Son üye
cılbırtom