PUBG (PC) silah çok tepiyor

Splixson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,451
ya silahla bi sıkıyorum havaya uçuyo beni vuran adamın tekrarınna bakıyorum nokta gibi gidiyor var mı bunun bir çözümü hassasiyet ayatı falan vb.

ya silahla bi sıkıyorum havaya uçuyo beni vuran adamın tekrarınna bakıyorum nokta gibi gidiyor var mı bunun bir çözümü hassasiyet ayatı falan vb.
AİM. Silah yukarı gittikçe sen de mouse u aşağıya doğru götürücen.

sıkarken mouse aşağıya çek. Bende ilk zamanlar alışamadım ama şimdi kolay geliyor

çekiyorum ama uçuyor inanılmaz gibi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga mouseyi aşşağı çekiyorum gene yukarda oluyor
mouse dpi ve sens ayarlarını yap. Hemen alışamazsın zaaten, biyerden sonra deneyimle.

Silaha eklentiler tak ve eğilerek veya yatarak ateş et. Ayakta etmemeye çalış. Hareket ederken hiç etme zaten.

Bileğin yoksa makroyla anca.

çekiyorum ama uçuyor inanılmaz gibi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga mouseyi aşşağı çekiyorum gene yukarda oluyor
hemen olmaz zaten alışman lazımben 1 2 hafta dellenmiştim gökyüzünü tarıyodum

Silah boşken çok seker. Eklentilerini tak. Antrenman modu var oraya gir. Mesela orada 30metre 50metre gibi atış alanları var. Bir şarjörde kaç mermi isabet ettirdiğine bakabilirsin. Orada antrenman yaparak mouse hassasiyetini ayarla. Yeni başlayan biri için hemen olacak bir şey değil zaten. Zamanla daha iyi oynadığını hissedeceksin

Kendine göre hassasiyet yap silahları eklentili kullan yeni başladıysan ayakta çok ateş etme eğilerek veya yatarak ateş edersen daha az seker 7.62 kullanan silahlar 5.56 kullananlara göre daha çok seker yakın mesafe için 7.62 silahı veya hafif makineli kullan uzak mesate için 5.56 silahı veya keskin nişancı kullanman iyi olur dürbün açık ateş ederken de yürümeden etmeye çalış yakın mesafede dürbün kapalı iken adam ile karşı karşıya gelince sağ sol yap mesela 1 saniya A tuşuna basarken 1 saniye D tuşuna basmak gibi hareket et hem rakibin aimini bozarsın hem de ona alışırsın yakın mesafede daha iyi oynarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,056
Üyeler
183,940
Son üye
pantales
Geri