PUBG diyorsan ben hiç alışamadım telefondaki gibi akıcı hareket edemiyorsun ve silah inanılmaz tepiyor. alışınca oynarsın yine de ama ne kadar bilmem denedim ben alışamadımyazarsanız sevınırım
Hocam gerçekçi yani olacak onlarPUBG diyorsan ben hiç alışamadım telefondaki gibi akıcı hareket edemiyorsun ve silah inanılmaz tepiyor. alışınca oynarsın yine de ama ne kadar bilmem denedim ben alışamadım
pubg knk ama oyun bulamıyorum o yuzden kararsız kaldım pc version kımler oynuyor onu bıle bılmıyomPUBG diyorsan ben hiç alışamadım telefondaki gibi akıcı hareket edemiyorsun ve silah inanılmaz tepiyor. alışınca oynarsın yine de ama ne kadar bilmem denedim ben alışamadım
Hocam zaten ücretsiz yükleyin deneyin sarmazsa silersinizPUBG knk ama oyun bulamıyorum o yuzden kararsız kaldım pc version kımler oynuyor onu bıle bılmıyom
sistem kurtarıyor mu bilmiyorum hikayeli oyunlar var onları oyna süper oyunlar var sonuçta hangilerini oynadın bilmiyorum ama sevdiğin sitilleri söylersen destek olurum oynamadığım oyun yokPUBG knk ama oyun bulamıyorum o yuzden kararsız kaldım pc version kımler oynuyor onu bıle bılmıyom
teşekkürler sistemım ıyı knk rtx 3060 var hıkayeli önerin varsa bana yazabılırsınsistem kurtarıyor mu bilmiyorum hikayeli oyunlar var onları oyna süper oyunlar var sonuçta hangilerini oynadın bilmiyorum ama sevdiğin sitilleri söylersen destek olurum oynamadığım oyun yok
Hocam uzun süredir oynuyorum hile çok nadir geliyor tavsiye ederim ama oyunun optimize sorunu hala var bence onu göz önünde bulundur sistemin kötüyse hiç girme yoksa zevk almayı bırak tilt olur çıkarsınHilelere ölmek isteyen PUBG oynasın
paradays gone, dying light 1-2, metro excodus serisi, stalker serisi, half life serisi, RDR2, outlast, age of serisi, mount of blade serisi, dead stranding
3 yıl sonra yenı serileri çıkmiştırindirimdeyken alırsın yav yavaş yavaş