Yardım PUBG (steam) kaldırır mı

ahmetsari

80+
Reaksiyon skoru
12
merhaba PUBG (steam) indirmek istiyorum pc oyunu kaldırır mı kaldırırsa kaç fps hangi ayarda sistem özellikleri:ekran kartı:geforce gtx 1650 4gb ekran kartı işlemci:i5 9300h ram:8 gb işletim sistemi: windows 10 bilgisayar türü: laptop

kaldırıyor

siteye gir oyunu seç dosya inecek pcni tarayıp özelliklerinle oyunun özelliklerini karşılaştırıp ortalama fps değeri verir veya kaldırıp kaldırmıyacağını söyler.

Kaldırır tabi ki :D

merhaba PUBG (steam) indirmek istiyorum pc oyunu kaldırır mı kaldırırsa kaç fps hangi ayarda sistem özellikleri:ekran kartı:geforce gtx 1650 4gb ekran kartı işlemci:i5 9300h ram:8 gb işletim sistemi: windows 10 bilgisayar türü: laptop
ortada 50-70fps takılırsın

Rekabetci oyunların fıtratı low'dur. Lowda 60 üstü alıyorsan takil bak keyfine. Ben bile 3060ti ile apex legends'i lowda oynuyorum akıcılık için.

Rahat kaldırır.

Geri