merhaba PUBG (steam) indirmek istiyorum pc oyunu kaldırır mı kaldırırsa kaç fps hangi ayarda sistem özellikleri:ekran kartı:geforce gtx 1650 4gb ekran kartı işlemci:i5 9300h ram:8 gb işletim sistemi: windows 10 bilgisayar türü: laptop
neden internete yazdığımda hepsinde farklı fpsler çıkıyor birinde 150 birinde 70Cevabi biliyorum ama söylemeyeceğim gidip youtubeden bakabilirsiniz.
Fps yeterliymiş demek ki kaldırır.neden internete yazdığımda hepsinde farklı fpsler çıkıyor birinde 150 birinde 70
kaç fps alır orta ayardakaldırıyor
ortada 50-70fps takılırsınmerhaba PUBG (steam) indirmek istiyorum pc oyunu kaldırır mı kaldırırsa kaç fps hangi ayarda sistem özellikleri:ekran kartı:geforce gtx 1650 4gb ekran kartı işlemci:i5 9300h ram:8 gb işletim sistemi: windows 10 bilgisayar türü: laptop
Rahat kaldırır.merhaba PUBG (steam) indirmek istiyorum pc oyunu kaldırır mı kaldırırsa kaç fps hangi ayarda sistem özellikleri:ekran kartı:geforce gtx 1650 4gb ekran kartı işlemci:i5 9300h ram:8 gb işletim sistemi: windows 10 bilgisayar türü: laptop
Söylemeyeceksen yazma ve konuyu kirletme.Cevabi biliyorum ama söylemeyeceğim gidip youtubeden bakabilirsiniz.