PUBG ÜCRETSİZ

Merhabalar Biliyorsunuz ki Bugün Saat 20:00'da PUBG 8 Haziran'a Kadar ücretsiz oynanabilecek ve %50 indirimde olacak. Ben Bayadır PUBG Lite oynuyorum Spray'im de artık baya iyi.Ama PUBG Lite'la artık ilgilenilmiyor,buglar var,Hileler çok fazla oldu. Steam PUBG almaya çok sıcak bakıyorumsizin fikriniz nedir hala PUBG oynanabilecek güzelliktemi?
2018 de güzel oyundu sonra sıktı apex-fortnite gibi

peki bilgisayarım rahat oynatırmı bazı oyunlarda ısınıyor da (laptop)
Acer Nitro 5;
Gtx 1650
i5 9300h
15gb ram

Bence PUBG'nin modası geçti. 2 sene PUBG oynama hayali kurarak sistem topladım sonrasında toplasan 10-20 saat bile oynamamışımdır. Bu arada lite ile orjinal sürümü bambaşka. İlk bir hafta kill alamadan bordo berelilere karşı oynuyorsun.
Aynen öyle. Bende yayın izleyip videolarına bakardım oyunu indirimden aldım. Sistem aldıktan sonra indirmedim bile oynama sürem 0 saat. Neden ise eskisi gibi değil alternatifleri oldu ve oynayasım kalmadı

Aynen öyle. Bende yayın izleyip videolarına bakardım oyunu indirimden aldım. Sistem aldıktan sonra indirmedim bile oynama sürem 0 saat. Neden ise eskisi gibi değil alternatifleri oldu ve oynayasım kalmadı
ben oynarım diye düşünüyorum PUBG lite'ın sorunları yokken çok sevierek oynuyordum

Merhabalar Biliyorsunuz ki Bugün Saat 20:00'da PUBG 8 Haziran'a Kadar ücretsiz oynanabilecek ve %50 indirimde olacak. Ben Bayadır PUBG Lite oynuyorum Spray'im de artık baya iyi.Ama PUBG Lite'la artık ilgilenilmiyor,buglar var,Hileler çok fazla oldu. Steam PUBG almaya çok sıcak bakıyorumsizin fikriniz nedir hala PUBG oynanabilecek güzelliktemi?
Pubg 40 lira değil 10 lira etmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,611
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri