Neler Yeni

Pubg unknows crashes hatası.

brsefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
barış efe
Selam beyler pubg yeni yükledim henüz açamdım açtığım zaman siyah ekran oluyor bi ses geliyor ve hata veriyor.Sistemim ve driverlerim güncel.

krammer

80+ Bronze
Crash hatası bu ... oyunun genel bir problemi. Çok güçlü sistemlerde de olabiliyor. Bende inanılmaz fazlaydı mavi ekran bile verebiliyordu. Aida64 ve CB23 de kapanmıyordu yarım saat test yapsam bile ama yinede bir işlemci voltajı arttırayım dedim düzeldi 2 aydır hiç hata almıyorum neredeyse. İşlemci OC yaptıysanız bir deneyin derim. Ama zaten stok ayarlardaysa başka bir sorun vardır sizinkinde. Disk değiştirin, dosya doğrulaması yapın

brsefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
barış efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsini denedim ama olmuyor 4gb ramim var acaba ondanmı.
Crash hatası bu ... oyunun genel bir problemi. Çok güçlü sistemlerde de olabiliyor. Bende inanılmaz fazlaydı mavi ekran bile verebiliyordu. Aida64 ve CB23 de kapanmıyordu yarım saat test yapsam bile ama yinede bir işlemci voltajı arttırayım dedim düzeldi 2 aydır hiç hata almıyorum neredeyse. İşlemci OC yaptıysanız bir deneyin derim. Ama zaten stok ayarlardaysa başka bir sorun vardır sizinkinde. Disk değiştirin, dosya doğrulaması yapın
Ve bir yabancı adamda usersettingsi silip tekrar yükliyordu öyle olabilirmi.

krammer

80+ Bronze
Hepsini denedim ama olmuyor 4gb ramim var acaba ondanmı.

Ve bir yabancı adamda usersettingsi silip tekrar yükliyordu öyle olabilirmi.
olabilir. Beraber oynadığım bir arkadaşım vardı 4+4 rami vardı biri bozulmuş nasıl olduysa tek 4 le giremiyordu hata alıyordu hep 2. el 8 buldu aynı mhz aynı cl şuan 12gb olarak sorunsuz oynuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,326
Üyeler
164,999
Son üye
JosephKioshima
Top Bottom