yaman..k
80+ Silver
tamam benim 25 tl gitti sağlık olsun pazardan hangi eşyayı almam gerek açılması için anahtarların30 dakika değik 30 gün 1 ay süresi var
tamam benim 25 tl gitti sağlık olsun pazardan hangi eşyayı almam gerek açılması için anahtarların30 dakika değik 30 gün 1 ay süresi var
bu kasalarıtamam benim 25 TL gitti sağlık olsun pazardan hangi eşyayı almam gerek açılması için anahtarların
başka hesap aç ordan yapMüthiş kampanya da hem pazar banı var hem benim internet bunu 2 gecede anca indirir. Kısacası ben elendim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Yeni hesaplarda pazar banı olmuyor mu ki? Yeniler de banlı oluyor diye biliyorum.bu kasaları
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka hesap aç ordan yap
bende fazla hesap var deneyeceğim pazar banı sadece cs de diye biliyorumYeni hesaplarda pazar banı olmuyor mu ki? Yeniler de banlı oluyor diye biliyorum.
pazarda alıp satmak için 5$ şartı var mı peki? benim yan hesap var ama para yatırmıştım oluyorsa yeni hesap açayımbende fazla hesap var deneyeceğim pazar banı sadece cs de diye biliyorum
saolun hocam anahtarları 5 6 ay sonra satıcam ne kadar kar ettiriyobu kasaları
başka hesap aç ordan yap
bilmiyorum hiç denemedim anahtarı alıp diğer hesabıma göndereceğimpazarda alıp satmak için 5$ şartı var mı peki? benim yan hesap var ama para yatırmıştım oluyorsa yeni hesap açayım
5 6 ay sonra niye satıcan cs gibi değil artmazsaolun hocam anahtarları 5 6 ay sonra satıcam ne kadar kar ettiriyo
bilmiyorum hiç denemedim anahtarı alıp diğer hesabıma göndereceğim
5 6 ay sonra niye satıcan cs gibi değil artmaz
saolun hocam yaptım mağazaya geldibilmiyorum hiç denemedim anahtarı alıp diğer hesabıma göndereceğim
5 6 ay sonra niye satıcan cs gibi değil artmaz
Kasayı almazsak anahtarı mağazadan edinemiyoruz, kasayı almamızın nedeni anahtarı satın alıp pazarda satmak doğru mu anladım?Hocam ilk önce sandık almanız lazım örnek Aviator Crate, Desperado Crate. Bu sandıkları aldıktan sonra veya 2 tane daha var araştırarak bulabilirsiniz bunları pazardan satın alıyoruz aldıktan sonra oyunu açıyoruz ve yanlış olmasın sanırım mağazada anahtarlar açılıyor toplam 4 tane her anahtarın farklı sandığı var örnek East Erangel Police key herneyse bu anahtarların değeri 250 G coin oluyor etkinlikte 2k veriyor toplam böylece 8 tane alabiliyoruz. Ayrıca aldıktan 7 gün sonra satabilirsiniz.
Alıntıyı görüntülemesela bende 3 farklı anahtar var çünkü 1 tane kasayı almadım. Kasaların fiyatı da 10-30 kuruş arası zaten.
Aynen öyle hocam pazardan kasa almazsak gözükmüyor anahtarlar.Kasayı almazsak anahtarı mağazadan edinemiyoruz, kasayı almamızın nedeni anahtarı satın alıp pazarda satmak doğru mu anladım?