Cihangir
80+ Gold
hayır hesaba giriş yapıp oyunu açıyorumHOCAM yeni hesaba geçince yeniden ounu indiriyormusunuz
hayır hesaba giriş yapıp oyunu açıyorumHOCAM yeni hesaba geçince yeniden ounu indiriyormusunuz
tamam saolun 400 tl kasıp rdr alırım veya nakıte çeviririmhayır hesaba giriş yapıp oyunu açıyorum
ben bunu alıcam galiba en pahak-lısı buhayır hesaba giriş yapıp oyunu açıyorum
pahalı derkenben bunu alıcam galiba en pahak-lısı bu
Belli olmaz yerinde hemen al sat yapmak yerine 2k gcoin kasıktan sonra 4 kasayıda kontrol ederdim early bird key sık sık 30 liraları görebiliyor çünküben bunu alıcam galiba en pahak-lısı bu
pazarda en pahalı bu satılıuyorpahalı derken
ben fikir olarak soyledim coınleri topladıktan sonra bakıcamBelli olmaz yerinde hemen al sat yapmak yerine 2k gcoin kasıktan sonra 4 kasayıda kontrol ederdim early bird key sık sık 30 liraları görebiliyor çünkü
bende baktımda 9 kasa almışım kalan 49 kasayı bu anahtarı için olandan alıyımpazarda en pahalı bu satılıuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben fikir olarak soyledim coınleri topladıktan sonra bakıcam
anahtar alınca mağazadan kayboldu sadece 1 er tane alabildim. 4 çeşitbende baktımda 9 kasa almışım kalan 49 kasayı bu anahtarı için olandan alıyım
kasa aldıkça geliyor anahtaranahtar alınca mağazadan kayboldu sadece 1 er tane alabildim. 4 çeşit
Yeni hesap takas gönderebiliyor mu? Yeni bir hesap açsam aldığım anahtarları ana hesabıma gönderebilir miyim? 5 dolar harcama muhabbeti falan der mi yoksa?ben yan hesaplardanda yapıyorum