Puff sigara zararlı mı?

Kuzenimde vardı. Denemiştim. Limonlu hoşuma gitmişti. Almayı düşünüyorum ama bazı sorularım var. Mesela bağımlılık yapar mı? Sağlığa zararlı mı? Kanser olma ihtimali artar mı? Bir de ben öyle fazla içmeyi düşünmüyorum. Arada sırada.
normal sigaradan daha fazla nikotine sahip önermem

normal sigara daha iç nargile bir şey yani sadece aroma geliyor denedim beğenmedim normal sigara devam

Yani her b*ku içeceksiniz diye bir lüzüm yok, tabii ki sağlığa zararlı ve evet uzun vadede kanser riski taşımakta. Eğer reşit bireysen kontrollü şekilde içmende sorun olacağını sanmıyorum, bağımlılık konusunda da dudak tiryakisi olma ihtimali mevcut.

Kuzenimde vardı. Denemiştim. Limonlu hoşuma gitmişti. Almayı düşünüyorum ama bazı sorularım var. Mesela bağımlılık yapar mı? Sağlığa zararlı mı? Kanser olma ihtimali artar mı? Bir de ben öyle fazla içmeyi düşünmüyorum. Arada sırada.
ciğerlere çok iyi geldiğini söylüyorlar

Normal sigaradan da zararlı sadece kokusu var diye zararsız sanıyorlar

14 yıldır sigara içen biri olarak sadece şunu söyleyebilirim ki içme kardeşim. git çekirdek çitle ama içme !
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

içine cekmezsen de zararlı oluyor mu
sigaraya başladığımda ben de kendimi böyle teselli ediyordum '' içime çekmiyom ki nolcek ''

Elektro sigara kullandım bağımlılık yapmadı. Bununda yapacağını sanmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,903
Üyeler
189,935
Son üye
WeXRaen
Geri