OnurCiftci26
80+ Bronze
Gayet normal.bu fiyatlar ne %50 indirime bak şaka gibi
Gayet normal.bu fiyatlar ne %50 indirime bak şaka gibi
günümüz için normal fiyatlarda olması gereken fiyatlar değilGayet normal.
LCW gibi firmalar bile bu fiyatlarda satıyor bakıldığı zaman gayet normal.günümüz için normal fiyatlarda olması gereken fiyatlar değil
bende pull&bear'in ayni model sweatshirtinden 6 farkli renkte var ve hepsini boyle indirimlerden tanesi 100 tl olacak sekilde almistim. kalitesi oldukca iyi, hepsi polar oldugu icin isitiyor. ayrica kaliteli ve sik gozukuyor.Kaliteye göre iyidir de, bana pahalı geliyor.
Tabi kullanılan pamuğun kalitesi iyidir de o yüzden pahalıdır..
en son 2000 yilinda mi kiyafet aldin neresi fazlagünümüz için normal fiyatlarda olması gereken fiyatlar değil
Hocam hiç dışarı çıkmıyorsun galiba lcw gibi düşük bir marka bile 150-300 TL aralığında ürün satıyor.günümüz için normal fiyatlarda olması gereken fiyatlar değil
biliyorum ama işte hak etmediğini kastettim herkes yanlış anlamışHocam hiç dışarı çıkmıyorsun galiba lcw gibi düşük bir marka bile 150-300 TL aralığında ürün satıyor.
çok uygun çöküyorum hemnPull&Bear'da sweatshirtlerde %50 indirim var kışın bu fiyata bulamazsınız kaçırmayın derim. Bir tişört parasına satılıyor.
Ayrıca Tişörtlerde ve diğer kategorilerde de indirim var bakabilirsiniz.
Erkek sweatshirt modellerinde indirim - Yaz 2022 | PULL&BEAR
PULL&BEAR’daki İNDİRİMLİ erkek sweatshirt seçenekleriyle rahat bir görünüm yakala. Kapüşonlu veya kapüşonsuz, fermuarlı veya cepli sweatshirt modellerini keşfet.www.pullandbear.com
Lc waiki kötü marka değilHocam hiç dışarı çıkmıyorsun galiba lcw gibi düşük bir marka bile 150-300 TL aralığında ürün satıyor.
En azından benim hoşuma gitmiyor ürünleri pantolonları sürekli yırtılıyor üst kısımlar yıkandıkça küçülüyor fln güzel markalardaki kumaş güzelliğini lcw waikiki'de bulamıyorum.Lc waiki kötü marka değil
Waikiki personeliyim soruları alayımEn azından benim hoşuma gitmiyor ürünleri pantolonları sürekli yırtılıyor üst kısımlar yıkandıkça küçülüyor fln güzel markalardaki kumaş güzelliğini lcw waikiki'de bulamıyorum.
Personel indirmi ne kadar. İsteseniz başkaları için personel indirimiyle ürün alabiliyor musunuz? Denetlemek imkansız gibi bişey bunu. Personel indirmi dilencem deWaikiki personeliyim soruları alayım