SEmrey
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 438
alabildin mi bariBende onu satın alıcakyım daha yeni girdi
alabildin mi bariBende onu satın alıcakyım daha yeni girdi
Aldım 2 pantul 1 ceket 1 sweatİndirim başlamadan önce böyle oluyor 10sn falan kala açılıyor acele et anında tüketiyorlar iyi ürünse
%100 pamuk değilleri ağır sevmiyorsan güzel ürünler. Ben şahsen zara normal olanı ve bershkadakini alırdım denemekten zarar gelmez olmadı iade. (bershkadaki pamuk oranı daha yüksek aklında bulunsun)Sweatshirt lazımdı bunlar iyi midir? Bir de bu havalarda giyilebilecek ceket tavsiyesi olan var mı?
güle güle kullan h&m'de de varmış bir göz atabilirsinAldım 2 pantul 1 ceket 1 sweat
Hocam ben daha önce maviden almıştım %72 pamuk, polyester çok sevmiyorum ama bunların fiyatları uygun. Bersha'da bir de bu varmış.%100 pamuk değilleri ağır sevmiyorsan güzel ürünler. Ben şahsen zara normal olanı ve bershkadakini alırdım denemekten zarar gelmez olmadı iade. (bershkadaki pamuk oranı daha yüksek aklında bulunsun)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güle güle kullan h&m'de de varmış bir göz atabilirsin
bershkadakiler indirimli değil bilgin olsun mağazadan deneyimleyip alabilirsin.Hocam ben daha önce maviden almıştım %72 pamuk, polyester çok sevmiyorum ama bunların fiyatları uygun. Bersha'da bir de bu varmış.
Evet öyleymiş o zaman onlarda stok sıkıntısı olmaz stok gelirse şundan çekerim olmadı.bershkadakiler indirimli değil bilgin olsun mağazan deneyimleyip alabilirsin.
Aldım reis benalabildin mi bari
Bende dün akşam 19:00 gibi bi baktım stok var yapıştım siyah renkten 1 adetAldım reis ben