Neler Yeni

🔥İndirim Zara/Bershka/Pull&Bear İndirimli Ürün Listeleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Guard stronger
arkadaşlar renk olarak siyah olucak 90 kilo L beden güzel bir mont önerir misiniz? şimdiden sepete ekliyim kışlık güzel

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Sinan
https://www.zara.com/tr/tr/boxy-fit-sisme-mont-p00155312.html?v1=391372324&v2=2436970
bu ürün şişme monta göre kaba değil sıcak da tutuyor. renginden hoşlanırsan önerebilirim.
Bu mont nasıl ve nereni sıcak tutacak yav. Kısacık mont neticen açıkta ayrı donar şapkası yok kafan ayrı donar.
Sırf yakışıyor güzel duruyor diye kısa ve şapkasız mont almayın.
Ha çok zenginseniz güzel bir arabanız falan varsa dışarlarda gezinmiyorsanız bir şey diyemem.

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Kadir

Freix

80+ Bronze
Bu mont nasıl ve nereni sıcak tutacak yav. Kısacık mont neticen açıkta ayrı donar şapkası yok kafan ayrı donar.
Sırf yakışıyor güzel duruyor diye kısa ve şapkasız mont almayın.
Ha çok zenginseniz güzel bir arabanız falan varsa dışarlarda gezinmiyorsanız bir şey diyemem.
Şapkalı montu kullanırken eziyet çekiyor gibi hissediyorum. Bereyle şapkasız rahat kullanıyorum ama tercih meselesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Se

Senin beğendin ne var üst giyimde bol bol alışveriş yapıcam 6k ya kadar dolap düzücem
Detaylı inceliyorum 15dkya falan bulursam atarım. Şuanlık bir boomber ceket beğendim

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Kadir
Şapkalı montu kullanırken eziyet çekiyor gibi hissediyorum. Bereyle şapkasız rahat kullanıyorum ama tercih meselesi.

Detaylı inceliyorum 15dkya falan bulursam atarım. Şuanlık bir boomer ceket beğendim
Ben pull bear dan kapişönsuz aldım çok iyi

Detaylı inceliyorum 15dkya falan bulursam atarım. Şuanlık bir boomer ceket beğendim
Benim attığım ceket daha iyi duruyor benim attığıma benzer Bershka da vardı hrm kalındı hem daha güzel duruyordu Bershka da istersen ona bak

Freix

80+ Bronze
Ben pull bear dan kapişönsuz aldım çok iyi

Benim attığım ceket daha iyi duruyor benim attığıma benzer Bershka da vardı hrm kalındı hem daha güzel duruyordu Bershka da istersen ona bak
yaka detayı çok hoşuma gitmedi

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mustafa Ödemiş
Bugün gittim denedim birkaç parça ürün. İnanın güzel tek bir şey yok.

Freix

80+ Bronze

Cheerios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Deniz
Mağazada ne zaman indirim başlıyor?
Giyim ürünlerini denemeden alamıyorum.

Gky61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
1996

Detaylı inceliyorum 15dkya falan bulursam atarım. Şuanlık bir boomber ceket beğendim
https://www.pullandbear.com/tr/sisme-mont-l07710564?cS=717&pelement=624353065

Bu montu kullanan biri olarak beğenerek kullanıyorum bir bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,338
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom