Stoklarda olmayabilir gelince ilerlemesi devam eder diye düşünüyorum.Benim hala satın alındı diyor hocam sipariş işleniyora bile gelmedi bi sıkıntımı var sizdede böylemiydi
Stoklarda olmayabilir gelince ilerlemesi devam eder diye düşünüyorum.Benim hala satın alındı diyor hocam sipariş işleniyora bile gelmedi bi sıkıntımı var sizdede böylemiydi
abime aldım bir tane mont. onun ki de aynı sekılde senın ki gibi şuandaBenim hala satın alındı diyor hocam sipariş işleniyora bile gelmedi bi sıkıntımı var sizdede böylemiydi
Stok sorunu olabilir ama ürünü gönderirler bence benim 2 sipariş biri 2 aralık biri 6 aralık yazıyordu 2si beraber bugün geliyormuş şimdi baktımBenim hala satın alındı diyor hocam sipariş işleniyora bile gelmedi bi sıkıntımı var sizdede böylemiydi
umarım hocam.Stok sorunu olabilir ama ürünü gönderirler bence benim 2 sipariş biri 2 aralık biri 6 aralık yazıyordu 2si beraber bugün geliyormuş şimdi baktım
Benim biri 5-6 aralık diğeri 7-9 aralıktı 5-6 aralık olan şuan dağıtımda ama diğeri sipariş işleniyordaStok sorunu olabilir ama ürünü gönderirler bence benim 2 sipariş biri 2 aralık biri 6 aralık yazıyordu 2si beraber bugün geliyormuş şimdi baktım
Edilmez diye düşünüyorum. Diktirirler stokta olmazsa kaç tane sattıysa.abime aldım bir tane mont. onun ki de aynı sekılde senın ki gibi şuanda
Mesaj otomatik birleştirildi:
sipariş iptal edilmez umarım
Hocam benim ceket de işleniyorda ama eşofmanda söylemiştim onları bugün aldım.Alıntıyı görüntüle
hala bir aksiyon yok yazık..
benim de 2 gün önce geldi kazaklar müşteri temsilcisi ile görüştüm sorun yok diyorHocam benim ceket de işleniyorda ama eşofmanda söylemiştim onları bugün aldım.
Bendede aynı şeyi söyledi sorun yok tarihe kadar gelir dedi bekliyorum valla 07-09 aralık yazıyor bendedeAlıntıyı görüntüle
benim de 2 gün önce geldi kazaklar müşteri temsilcisi ile görüştüm sorun yok diyor
Aynı montu aldım yarın gelecek gibiben 1 level atlamışım arkadaslar xDAlıntıyı görüntüle
hayırlı olsun. Kargoya verildi mi ürününüz? Verildiyse en fazla 2-3 güne gelirAynı montu aldım yarın gelecek gibi
Teşekkür ederim hocam evet bugün verildi kargoya. Yarın dağıtıma çıkar diye düşünüyorum, %90 böyle diğer kargolar.hayırlı olsun. Kargoya verildi mi ürününüz? Verildiyse en fazla 2-3 güne gelir