ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,809
Bende abone ol yazısı yokaynı fiyat ana sayfaya tıklayıp sayfanın en altına inince bültenimize abone ol %10 indirim al var daha uyguna gelir ordan
Bende abone ol yazısı yokaynı fiyat ana sayfaya tıklayıp sayfanın en altına inince bültenimize abone ol %10 indirim al var daha uyguna gelir ordan
Linke tıklayınca açılan ürün 1600 TL, aynı ürün değilaynı fiyat ana sayfaya tıklayıp sayfanın en altına inince bültenimize abone ol %10 indirim al var daha uyguna gelir ordan
üstten anasayfaya tıkla ordan en aşşaya inBende abone ol yazısı yok
nays kullanarak kaptım 1 adet Snays kullanılabilir
Kod kullanılmıo ? İndirim dusmuo yani kullanmama ragmenüstten anasayfaya tıkla ordan en aşşaya in
Kapisonu kapatminca çok kötü duruyormu ben kapson kapatmiyorum hiç kaba dururmu alınır mı naysla?Bu mont gayet güzel. Öyle çok kalın değil soğuk olmayan kışı sert geçirmeyen şehirlerde kullanılır. Gizli kapüşonu vs. var. Bu fiyata alabileceğiniz daha kaliteli bir şey olduğunu sanmıyorum.
O yüzde 10 bülten aboneliği kuponunda özel şart vardır min 1500 tl üstü tarzında git indirim gelen mailde kodun altına falan bak küçük şekilde yazarKod kullanılmıo ? İndirim dusmuo yani kullanmama ragmen
kaba durmaz alın gitsin bu fiyata ceket yok .dKapisonu kapatminca çok kötü duruyormu ben kapson kapatmiyorum hiç kaba dururmu alınır mı naysla?
Ben kapüşonu genelde kapatıyorum. Bir tık yağmurluk şekilde sıkıştırılmış şekilde yakasının arka tarafında duruyor. Eğer kapüşonlu bir şey istiyorsan Bershka'da kapüşonlu kaban tarzı bir şey vardı.Kapisonu kapatminca çok kötü duruyormu ben kapson kapatmiyorum hiç kaba dururmu alınır mı naysla?
Ben kapisonsuz istiyorum kapisonu kapatminca kötü durmazsa aliyimBen kapüşonu genelde kapatıyorum. Bir tık yağmurluk şekilde sıkıştırılmış şekilde yakasının arka tarafında duruyor. Eğer kapüşonlu bir şey istiyorsan Bershka'da kapüşonlu kaban tarzı bir şey vardı.
kaba durmaz alın gitsin bu fiyata ceket yok .d
naysla daha uygun tabii naysla aldım ben.
Al gitsin bro beğenmezsen iade edersin bu fiyata daha iyisi çok zor dediğim gibi.Ben kapisonsuz istiyorum kapisonu kapatminca kötü durmazsa aliyim
Bershakadaki kaban nasıl sence 2600den 1400e düşmüş foto saliyorumAl gitsin bro beğenmezsen iade edersin bu fiyata daha iyisi çok zor dediğim gibi.