Puma Ayakkabı Alınır mı?

Bu modeli bilmiyorum hocam ama Milano tech modeli gayet başarılı bu gun 2 adet puma marka ayakkabo aldım ayakkabılar içinde sadece 2 yıl garanti veren tek marka diğerleri 1 yıl vermiyormuş flodan aldığım bilgeye göre tabi (aldıklarımın biri tekrar milano tech modeli)

pumayı daha geçen gün aldım ilk deneyim olarak güzel duruyor ömrünü zamanı gösterecek, adidası çok uzun süre kullandım hâla daha sapasağlam rahatça alabilirsin

Hangi modeli önerirsiniz?

Ne amaçla kullanacaksın ve limit nedir.

Geçen sene 1.500 liraya almıştım, şuan 2.5 3 k arası bir şey olması lazım.
Giyebilecegin en rahat ayakkabılardan bir tanesi ve göründüğünden çok daha güzel.

Selamlar indirime girmiş alınır mı?
Benzer bi modele sahibim.
Açık gri renk olmasına rağmen sorun yaşamadım. 3,5 yılı devirdi. Neredeyse yeni gibi hala.

Adidastan iyi şu pumalar, 1 yıl kullandım hiçbişey olmamıştı. Şuan ise bende adidas var 2 dir kırmızı bölgelerden yırtılıyor.
Ekran Alıntısı.PNG

Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Giyebilecegin en rahat ayakkabılardan bir tanesi ve göründüğünden çok daha güzel.

Okul ve yürüyüşte kullanıcam. Ortalama 2k

Hocam birde göze çok kaba geliyor, bilemiyorum.

Son düzenleme:
Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?

Okul ve yürüyüşte kullanıcam. Ortalama 2k

Hocam birde göze çok kaba geliyor, bilemiyorum.

Kardesim ben kendi deneyim ve düşüncelerimi paylaştım, yukarıda arkadaşlar kıymetli şeyler yazmışlar onlarada bak istersen.

Kardesim ben kendi deneyim ve düşüncelerimi paylaştım, yukarıda arkadaşlar kıymetli şeyler yazmışlar onlarada bak istersen.
Teşekkür ederim herkesin düşüncesi çok önemli benim için. Hepsini okudum ama hâlâ karar vermiş değilim.
Asics kaliteli ürünler üretiyor ama bana cazip gelmiyor nedense içim ısınmadı yani. Teşekkür ederim tekrardan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,405
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri