🔥İndirim Puma NRGY Comet Running Shoes Unisex (spor ayakkabı) 922TL

Şey ayakkabısı

Olur da yakına falan alacak olursanız söyleyeyim bu ayakkabı dar kalıp bir numara üst alın

Puma kullanan var mı? Başka ayakkabılar da var sitede güzel gözüken. Çabuk yıpranıyor diye duymuştum

Kadın ayakkabılarına unisex deme modası yeni başladı herhalde. Pembeyi siyah yap yine kadın ayakkabısıyım diye bağırır olay renkte değil.
Valla Direk Şekli Dahi Belli Ederken Bunu Diyip Uygun Diye Kapmaya Çalışıyorlar😂

Puma kullanan var mı? Başka ayakkabılar da var sitede güzel gözüken. Çabuk yıpranıyor diye duymuştum
Bu modelden kullanmadım ama 6 ayakkabımdan 4 ü puma ve hepsi sağlam ve çok rahatlar. Puma Suede,Puma Roma,Puma Street Rider,Puma Caven modelleri var şuan bende gayet rahat ve sağlam ayakkabılar. Fileli modelleri nasıldır bilemiyorum Fileli olan ayakkabıları önce görüp sonra internet veya mağazadan almakta fayda var çünkü bazılarının fileleri cok dandik olabiliyor.

Siz böyle söyleyince bi killandim 43 numara kadın ayağı varmi düşündüm sonra dur dedim amazon yorumlara bakayım hep erkek isimleri var yapmayın lan :D

Geri