🔥İndirim Pusat V11 Mouse 150TL!

Baştan söyleyeyim amacım kavga çıkarmak veya üyeler ile aramı bozmak değil ama ikinci el ilanın indirim konusu olarak açılması bana pek mantıklı gelmedi.
İlan fake değilse diye açtım konuyu açıklamada 0 yazıyor :) Yoksa açmazdım

Bunu söyleyen kişi yetersiz kanıtla omen 400'ün 3325 olduğunu söylemesi peki o.O2
banamı dediniz ben yetersiz kanıtla 3325 olduğunu söylemedim kanıtlarımı sundum pmw3360 olsa nasıl 5 bin dpi oluyor? bu bile yeter 3360 olmadığa hp markasına soruyorum bana cevap vermediler ben yetersiz bilgi ile 3325 dediysem o zaman sizde yetersiz bilgi ile 3360 olduğunu söylüyorsunuz ve konuyu açarken emin olmamakla birlikte 3325 olduğunu düşünüyorum diye söyledim

banamı dediniz ben yetersiz kanıtla 3325 olduğunu söylemedim kanıtlarımı sundum pmw3360 olsa nasıl 5 bin dpi oluyor? bu bile yeter 3360 olmadığa hp markasına soruyorum bana cevap vermediler ben yetersiz bilgi ile 3325 dediysem o zaman sizde yetersiz bilgi ile 3360 olduğunu söylüyorsunuz ve konuyu açarken emin olmamakla birlikte 3325 olduğunu düşünüyorum diye söyledim
Size demedim ne alaka?
Ayrıca dpi konus pek mühim değil muhtemelen 3325 olduğunu söyledik zaten ama çok düşük ihtimal özel üretim bir sensör olabilir.

Size demedim ne alaka?
Ayrıca dpi konus pek mühim değil muhtemelen 3325 olduğunu söyledik zaten ama çok düşük ihtimal özel üretim bir sensör olabilir.
Bana dediniz sandım zaten başında belirttim yazarken dpi konusunda 3360 için dedim 3360 olsaydı 12 bin dpi olurdu ama özel üretim sensör ise 3325 ile aynı seviyededir diye tahmin ediyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: akan
Geri