Neler Yeni

🔥İndirim Pusat V11 Mouse 150TL!

Avolay

80+ Gold
Abra şans işi ya biraz :) ama ekipmanları gerçekten kaliteli bence(klavyesinde son üretim olanlarda fazla problem yaşayan gördüm ama olsun)
K3 PRO red switche geçtiğinde bozdu :/ başka seçenekler var Reddragon ve Gamenote gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci el olduğu için fiyatı normal değil mi? :D
Açıklamayı okuyun :) O yüzden fake değilse diye belirttim

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Yaptıkları eleştiri değil , elle tutulur tek bir bilgi vermediler mouse a kötü demek için , laf kalabalığı bu :)
ben onun için demedim ama monster fanboyu oldun gibi artık kullandığın markanın kötü yönlerini söylüyorsun ama başkası eleştirince kabul etmiyorsun gibi

Avolay

80+ Gold
ben onun için demedim ama monster fanboyu oldun gibi artık kullandığın markanın kötü yönlerini söylüyorsun ama başkası eleştirince kabul etmiyorsun gibi
Başkası eleştirmiyor şuanda dostum , eleştiri olacak ne dediler şu ana kadar? kötü diyorsun neden ver diyorum bu sefer Omen 400e bile çamur atıyor :D öbürleri zaten hiçbir sebep göstermedi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Çok da aşırı uygunluğu yok gibi geldi bana
Güzel indirimleri bekleyerek yakın fiyatlara güzel ve SIFIR mouselara bakılabilir.

Avolay

80+ Gold
Çok da aşırı uygunluğu yok gibi geldi bana
Güzel indirimleri bekleyerek yakın fiyatlara güzel ve SIFIR mouselara bakılabilir.
Ürün 0 satıcıya göre :) Ben görünce attım arkadaşlar olayı büyüttü

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Avolay

80+ Gold

T.P.G.

80+ Titanium
@Doğukan Fidan @Furkan Aslan İkinizi etiketlesem yeterli

Bruh , Monster'ın kalitelisi tartışılamaz , siz 10K bütçede MSİ , Asus önermeye devam edin

Geçmişinden profilini gizleyecek kadar utanan birinden beklenecek hareket :)
@Frenerno ben önermedim la Omen 400, tek mesajım vardır belki. Çok tipsiz mouse xd

Avolay

80+ Gold

Avolay

80+ Gold
Ben bir şey okumadım bilmiyorum. Bu mouse hk. bilgim de yok, etiketlidiğin için cevap verdim sadece.
Konu şu ben özelliklerini bildiğim V11 mouseu letgoda gezerken gördüm , 0 diyordu almak isteyen olur diye böyle bir konu açtım , sebep göstermeksizin kötü diyor mouseye :) 2 plat + @Frenerno beni fanboylukla suçluyorlar ancak sebep yok kötü demek için mouseye , forumda çok mesaj attığı için egosuna tanıklık ettiğim fikrine karşı çıkılmasına katlanamayan şahıs @Barış Yalçın yine de bilgili bazı konularda bilgili olduğundan saygısızlık etmedim kendisine gelmiş bana fanboy diyor benim şahsi düşüncem kendisi bazı büyük markaların fanboyu

Top Bottom