🔥İndirim Pusat V11 Mouse 150TL!

Abra şans işi ya biraz :) ama ekipmanları gerçekten kaliteli bence(klavyesinde son üretim olanlarda fazla problem yaşayan gördüm ama olsun)
K3 PRO red switche geçtiğinde bozdu :/ başka seçenekler var Reddragon ve Gamenote gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el olduğu için fiyatı normal değil mi? :D
Açıklamayı okuyun :) O yüzden fake değilse diye belirttim

Yaptıkları eleştiri değil , elle tutulur tek bir bilgi vermediler mouse a kötü demek için , laf kalabalığı bu :)
ben onun için demedim ama monster fanboyu oldun gibi artık kullandığın markanın kötü yönlerini söylüyorsun ama başkası eleştirince kabul etmiyorsun gibi

ben onun için demedim ama monster fanboyu oldun gibi artık kullandığın markanın kötü yönlerini söylüyorsun ama başkası eleştirince kabul etmiyorsun gibi
Başkası eleştirmiyor şuanda dostum , eleştiri olacak ne dediler şu ana kadar? kötü diyorsun neden ver diyorum bu sefer Omen 400e bile çamur atıyor :D öbürleri zaten hiçbir sebep göstermedi

Çok da aşırı uygunluğu yok gibi geldi bana
Güzel indirimleri bekleyerek yakın fiyatlara güzel ve SIFIR mouselara bakılabilir.
Ürün 0 satıcıya göre :) Ben görünce attım arkadaşlar olayı büyüttü

@Doğukan Fidan @Furkan Aslan İkinizi etiketlesem yeterli

Bruh , Monster'ın kalitelisi tartışılamaz , siz 10K bütçede MSİ , Asus önermeye devam edin

Geçmişinden profilini gizleyecek kadar utanan birinden beklenecek hareket :)
@Frenerno ben önermedim la Omen 400, tek mesajım vardır belki. Çok tipsiz mouse xd

Ben bir şey okumadım bilmiyorum. Bu mouse hk. bilgim de yok, etiketlidiğin için cevap verdim sadece.
Konu şu ben özelliklerini bildiğim V11 mouseu letgoda gezerken gördüm , 0 diyordu almak isteyen olur diye böyle bir konu açtım , sebep göstermeksizin kötü diyor mouseye :) 2 plat + @Frenerno beni fanboylukla suçluyorlar ancak sebep yok kötü demek için mouseye , forumda çok mesaj attığı için egosuna tanıklık ettiğim fikrine karşı çıkılmasına katlanamayan şahıs @Barış Yalçın yine de bilgili bazı konularda bilgili olduğundan saygısızlık etmedim kendisine gelmiş bana fanboy diyor benim şahsi düşüncem kendisi bazı büyük markaların fanboyu

Geri