Neler Yeni

🔥İndirim Pusat V11 Mouse 150TL!

T.P.G.

80+ Titanium
Konu şu ben özelliklerini bildiğim V11 mouseu letgoda gezerken gördüm , 0 diyordu almak isteyen olur diye böyle bir konu açtım , sebep göstermeksizin kötü diyor mouseye :) 2 plat + @Frenerno beni fanboylukla suçluyorlar ancak sebep yok kötü demek için mouseye , forumda çok mesaj attığı için egosuna tanıklık ettiğim fikrine karşı çıkılmasına katlanamayan şahıs @Barış Yalçın yine de bilgili bazı konularda bilgili olduğundan saygısızlık etmedim kendisine gelmiş bana fanboy diyor benim şahsi düşüncem kendisi bazı büyük markaların fanboyu
Anladım, beni ilgilendiren bir durum yok yorum yapmam yanlış olur ama mouse kötü değildir daha iyisi vardır aynı fiyata onu önerirler tamam ama fanboy demek olmamış sanki.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Neyini kaçırmıyoruz 2.el ve gayet kötü bir mouse.
Sıfırı 200TL zaten ve o (150TL)civara çok rahatlıkla 3327 alınıyor.
Böyle kötü konular açmayın lütfen kendi ilanınız veya yakınınızın olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
merhaba o fiyata hangi 3327 mouse var atarmısınız önerilerime eklemek isterim

Avolay

80+ Gold

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

Avolay

80+ Gold

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Avolay

80+ Gold

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Senin atmanın bir anlamı yok benden istemiş zaten senin gibi silver olup bir şey bildiğini sananlardan dolayı forumda aktif değilim.
Anladım ben anlayacağımı , geçmiş olsun forumun haline
Forum kötü filan değil foruma geçmişte olucak bir şey yok,
Gereksiz bir konu açıp insanlarla tartışıp boş yapan sensin asıl sana geçmiş olsun.

Avolay

80+ Gold
Senin atmanın bir anlamı yok benden istemiş zaten senin gibi silver olup bir şey bildiğini sananlardan dolayı forumda aktif değilim.

Gereksiz bir konu açıp insanlarla tartışıp boş yapan sensin asıl sana geçmiş olsun.
Sen olmasaydın ya da düzgün bir şekilde eleştiri yapsaydın hiçbiri olmayacaktı ayrıca ha platım ha silver bilmek araştırmaya dayalıdır ?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sen olmasaydın ya da düzgün bir şekilde eleştiri yapsaydın hiçbiri olmayacaktı ayrıca ha platım ha silver bilmek araştırmaya dayalıdır ?
Bunu söyleyen kişi yetersiz kanıtla omen 400'ün 3325 olduğunu söylemesi peki o.O2

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen

Boş yapma artık ne saçmalayıp duruyorsun sen onun atmasının bir anlamı yok ne demek açıklasana biraz

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Baştan söyleyeyim amacım kavga çıkarmak veya üyeler ile aramı bozmak değil ama ikinci el ilanın indirim konusu olarak açılması bana pek mantıklı gelmedi.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Boş yapma artık ne saçmalayıp duruyorsun sen onun atmasının bir anlamı yok ne demek açıklasana biraz
Saçmalayıp duruyor muyum?
Dediğim şeyi yapıyorsun işte hakkında bir gram bile bilgin olmayan konulara girme arkadaş benden istemiş ben de link attım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,733
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom