Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

Bilgili arkadaşlar merhaba, ufak tefek forza-ets-ats-nfs vb. yarış oyunlarını arada canım çekiyor ama tabii ki direksiyon seti olmadığı için zevk alamıyorum çok fazlada para vermek istemiyorum çünkü anlık hevesim var büyük ihtimal ile 4-5 ay oynayıp sonra emekliye ayırırım. Sıfır bir ürün almak istiyorum rampage rowdy diye bir model var direct driver'mış öyle gördüm birkaç yerde sizce bu belirttiğim model nasıldır hevesimi zevkli bir şekilde almama yeter mi ?
Rampage Rowdy Direct Drive değil klasik dişli motorludur. Arıza verme ihtimali yüksektir. Doğru düzgün bir yazılımı yoktur. Alınmaz yani.

Direct Drive olan model budur. Önerimle alan arkadaşlar çok memnundur.

Esas ithalatçının sitesi burası. 1 adet stok gözüküyor ama arayıp sormak lazım.

Son düzenleme:
PXN'in yeni Shifterından almak isteyen varsa Gelbura'nın elinde varmış. Talep olması halinde maliyetinden satışa koyacaklarmış.

Ekler

• format_webp.webp
    format_webp.webp
    16.6 KB · Hit: 6
PXN'in yeni Shifterından almak isteyen varsa Gelbura'nın elinde varmış. Talep olması halinde maliyetinden satışa koyacaklarmış.
Çok kutu gibi kaba durmuyor mu? Gerçi nereye koyulcağınıza göre değişirde biraz daha yuvarlak hat düz masa için hoş olabilirdi. Bunu simülasyon koltuğuna falan koysak olur ancak gibi geldi. Canlı görmedim ama uzun ve büyük duruyor.

Çok kutu gibi kaba durmuyor mu? Gerçi nereye koyulcağınıza göre değişirde biraz daha yuvarlak hat düz masa için hoş olabilirdi. Bunu simülasyon koltuğuna falan koysak olur ancak gibi geldi. Canlı görmedim ama uzun ve büyük duruyor.
H Shifterlar genelde bu şekilde oluyor. Kokpit ve standlar için zaten bunlar. Masada kullanacak olanlar için daha ufak plastik olan modeli A7 var zaten.
Moza'nın HGP Shifterı da birebir aynı bununla ama o 12K'ya satılıyor bu yarı fiyatına :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle aşırı büyük durmuyor.

Özelliklerinde belirtmemişler ama Hall Effectliymiş. Hissiyat olarak çok güzel dedi Gelbura.

H Shifterlar genelde bu şekilde oluyor. Kokpit ve standlar için zaten bunlar. Masada kullanacak olanlar için daha ufak plastik olan modeli A7 var zaten.
Moza'nın HGP Shifterı da birebir aynı bununla ama o 12K'ya satılıyor bu yarı fiyatına :D
Th8a ya da g29 un shifterı gibi olur diye düşünmüştüm. Yoksa evet kokpit ve simlerde daha aşağıda olduğu için sıkıntı olmaz dediğiniz gibi. A7 de g29 a çok benziyormuş aslında. Ben shifterı çok mantıklı bulmuyorum yarış için ya. Ets gibi simler için güzel olabilirde yarışlarda çok zaman kaybettirir. Bir vites içinde 12k çok ya :D

Öyle aşırı büyük durmuyor.

Özelliklerinde belirtmemişler ama Hall Effectliymiş. Hissiyat olarak çok güzel dedi Gelbura.
Hall effectini ne oluyor bilmiyorum hocam ya. Büyüklüğünden çok vitesi biraz daha yüksekte kalır masa için demek istediğim oydu ama gene kullanılır tabii.

Th8a ya da g29 un shifterı gibi olur diye düşünmüştüm. Yoksa evet kokpit ve simlerde daha aşağıda olduğu için sıkıntı olmaz dediğiniz gibi. A7 de g29 a çok benziyormuş aslında. Ben shifterı çok mantıklı bulmuyorum yarış için ya. Ets gibi simler için güzel olabilirde yarışlarda çok zaman kaybettirir. Bir vites içinde 12k çok ya :D

Hall effectini ne oluyor bilmiyorum hocam ya. Büyüklüğünden çok vitesi biraz daha yüksekte kalır masa için demek istediğim oydu ama gene kullanılır tabii.
Evet genelde direksiyonun altına doğru gerçek araçlardaki konumda kullanılıyor bu shifterlar o yüzden.
Moza'nınki 12K ama bu 130 dolar yani muhtemelen 6K'dan fln satışa çıkarırlar. Vitesi ben de yarışlar için gereksiz buluyorum. ETS'de kamyoncu RP'si yapmak isteyen arkadaşlar illa vitesli set olsun diye tutturduğu için paylaştım ben şimdilik vites düşünmüyorum.

Geri