PXN VD6 OYUNLARDA AKTİF DEĞİL

Seyyah

80+
Reaksiyon skoru
7
PXN VD6 Forza Horizonda vs hiçbirşekilde görmüyor. pxn nin kontrolcüsünde de pedalları görmüyor.

PXN VD6 Forza Horizonda vs hiçbirşekilde görmüyor. pxn nin kontrolcüsünde de pedalları görmüyor.
Hocam Forza Horizon sıkıntılı bir oyun. Moza'larda da aynı sıkıntıyı yapıyor.

Buradan Simracing yazılımını yüklediniz mi?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir arkadaş daha söylemişti sanırım sizin problem bu. Ben Forza'da hiç denemediğim için bilmiyorum ama profil seçimini klavye ile yapmak gerekiyor demişti

Ekran görüntüsü 2026-01-03 171902.webp

Hocam Forza Horizon sıkıntılı bir oyun. Moza'larda da aynı sıkıntıyı yapıyor.

Buradan Simracing yazılımını yüklediniz mi?
1767450495411.webp

pedalı görmüyor

Update yazan yere girer misiniz hocam pedalların sürümü nedir

Ah hocam işte demek istediğim buydu Base sürümünü 1.03'e düşürmeniz lazım. 1.04 de sıkıntı var şuan. 1.03'e rollback yapın sonra kapatın.
Daha sonra pedalların altında bir reset tuşu var ona basılı tutarak açın direksiyonu

Ah hocam işte demek istediğim buydu Base sürümünü 1.03'e düşürmeniz lazım. 1.04 de sıkıntı var şuan. 1.03'e rollback yapın sonra kapatın.
Daha sonra pedalların altında bir reset tuşu var ona basılı tutarak açın direksiyonu
Yemin ederim şaka gibi. Belki bundan dolayıv oyunda görmüyordu onuda deneyip yazarım.

Yemin ederim şaka gibi. Belki bundan dolayıv oyunda görmüyordu onuda deneyip yazarım.
Gördü mü şimdi pedalları?
Hiç bir şey güncellemeyin hocam kutudan çıkardığınızki firmware sıkıntısız zaten.

Ekran görüntüsü 2026-01-03 174444.webp

Gördü mü şimdi pedalları?
Hiç bir şey güncellemeyin hocam kutudan çıkardığınızki firmware sıkıntısız zaten.

Alıntıyı görüntüle
Dediğin şekilde yaptım pedallar geldi ama bu sefer Forza Horizonda direksiyon setini görmemeye başladı. Tekrardan V1.04 e getirdim, oyun görüyo ama atama yapamıyorsun. Oyuındaki sorunuı çözemedim bir türlü. (V1.04 e getirdim pedalları halen görüyor, sanırım gördükten sonra günceleme yapılırsa sorun olmuyor gibi.)
Denemem için önereceğin başka oyun var mı ?

Dediğin şekilde yaptım pedallar geldi ama bu sefer Forza Horizonda direksiyon setini görmemeye başladı. Tekrardan V1.04 e getirdim, oyun görüyo ama atama yapamıyorsun. Oyuındaki sorunuı çözemedim bir türlü. (V1.04 e getirdim pedalları halen görüyor, sanırım gördükten sonra günceleme yapılırsa sorun olmuyor gibi.)
Denemem için önereceğin başka oyun var mı ?
Ben Forza hiç indirmedim bile bıkkınlık geldi o festival havasından. Onun dışında her şey var bende. Assetto Corsa ve Assetto Corsa Evo, Assetto Rally, ETS - ATS, LeMans Ultimate, BeamNG, arcade olarak bir tek Crew Motofest ve CarX Street Racing var.

Forzadan şu arkadaşın dediğini dener misin.
Ekran görüntüsü 2026-01-03 171902.webp

Ben Forza hiç indirmedim bile bıkkınlık geldi o festival havasından. Onun dışında her şey var bende. Assetto Corsa ve Assetto Corsa Evo, Assetto Rally, ETS - ATS, LeMans Ultimate, BeamNG, arcade olarak bir tek Crew Motofest ve CarX Street Racing var.

Forzadan şu arkadaşın dediğini dener misin.Alıntıyı görüntüle
Yok onları denedim zaten olmuyor. Mesela gaz pedaı ataması için tıklıyorum herhangib bir tepkime olmuıyor.

Geri