Daha açıklayıcı yazar mısın?ben pyhtonu öğrenmeye başladım ve youtubede güzel anlatan bana uyan biri buldum oyüzden udemy e ihtiyaç duymadım pyhton da başlangıç olarak nelere yapmalıyım tekrar gibi
pyhton öğreniyorum pratik olarak neler yapmalıyım ne gibi basit şeyler hesap makinesi yapnalar falan var gibi gibiDaha açıklayıcı yazar mısın?
ehlıyet alma vs yaz onlar kolay sana tavsıyem pycharm indirmenpyhton öğreniyorum pratik olarak neler yapmalıyım ne gibi basit şeyler hesap makinesi yapnalar falan var gibi gibi
Temellleri öğren ondan sonra he komutu kullan. İllah tek bir şeyde her komutu kullanacağım deme. Farklı farklı şeyler dene. Hesap makinesi falan tırt. Python'u biraz öğren bot yazmaya çalış bence. Basit botlar.pyhton öğreniyorum pratik olarak neler yapmalıyım ne gibi basit şeyler hesap makinesi yapnalar falan var gibi gibi
ne gibi botlar söylersen sevinirim örnekTemellleri öğren ondan sonra he komutu kullan. İllah tek bir şeyde her komutu kullanacağım deme. Farklı farklı şeyler dene. Hesap makinesi falan tırt. Python'u biraz öğren bot yazmaya çalış bence. Basit botlar.
Ben oyun için bot yazmıştım.ne gibi botlar söylersen sevinirim örnek
al içeri al al al almetin2 hile yaz miss
adam gameforge genel müdürlükten çıktı rıza baabbaaal içeri al al al al
tamam mod hemen toplansın(mod=milli oyun dairesi)adam gameforge genel müdürlükten çıktı rıza baabbaa