Türkçe meali nedir?Kobrayı salarsan yapay zeka sistemlerinde kullanabilirsin.
Veri biliminde çok gelişmiş bir dildir yani.
Anlamadığın yer neresi? Veri biliminde kullanılıyor.Türkçe meali nedir?
Veri bilimi nedir?Anlamadığın yer neresi? Veri biliminde kullanılıyor.
PentestingBir zaman şu kursu satın almıştım. Python'ın aşağı yukarı ne yaptığını biliyorum. Ben bilen kişilerden birebir yanıt almak istiyorum. Nedir bu Python ve ne işe yarar?
Şöyle sormak istiyorum. Ortaya ürün koyabileceğim yazdığım kodun direkt karşılığını alabileceğim bir dil midir Python?Pentesting
Yapay zeka, makine öğrenmesi, veri madenciliği gibi alanlar.Veri bilimi nedir?
UI tasarımı da yapabilirsin. Konsol tabanlı da çalıştırabilirsin. Ürün çıkartırsın yani.Şöyle sormak istiyorum. Ortaya ürün koyabileceğim yazdığım kodun direkt karşılığını alabileceğim bir dil midir Python?
Python ne işe yarar? Yani şöyle sorayım. Python'ı biliyorum diyelim. Genel olarak neler yapabilirim?Yapay zeka, makine öğrenmesi, veri madenciliği gibi alanlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
UI tasarımı da yapabilirsin. Konsol tabanlı da çalıştırabilirsin. Ürün çıkartırsın yani.
Hacı mesela yüz tanıma sistemi, araç tanıma sistemi gibi şeyler yapabilirsin.Python ne işe yarar? Yani şöyle sorayım. Python'ı biliyorum diyelim. Genel olarak neler yapabilirim?
Bunlar benim için ilgi çekici şeyler değil. Python'ı pazarlayan birisin diyelim. Bunlar pek ilgi çekici şeyler değil şahsen.Hacı mesela yüz tanıma sistemi, araç tanıma sistemi gibi şeyler yapabilirsin.
Yazdığın kelimeye göre resim yaptırabilrisin? .Bunlar benim için ilgi çekici şeyler değil. Python'ı pazarlayan birisin diyelim. Bunlar pek ilgi çekici şeyler değil şahsen.
ChatGptye sor herşeyi anlatırBunlar benim için ilgi çekici şeyler değil. Python'ı pazarlayan birisin diyelim. Bunlar pek ilgi çekici şeyler değil şahsen.