Yakup.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
NEEYYBunlar benim için ilgi çekici şeyler değil. Python'ı pazarlayan birisin diyelim. Bunlar pek ilgi çekici şeyler değil şahsen.
NEEYYBunlar benim için ilgi çekici şeyler değil. Python'ı pazarlayan birisin diyelim. Bunlar pek ilgi çekici şeyler değil şahsen.
Bir şey diyim mi? Ona sordum 2 3 soru. Kesinlikle şu an Python öğrenme isteğim arttı.ChatGptye sor herşeyi anlatır
Python ile web tabanlı uygulamalar geliştirilebilirsin. Yapay zeka, derin öğrenme ve veri bilimi gibi alanlarda en çok kullanılan dillerden birisi pythondur. Söz dizimi yapısından dolayı kolay öğrenilir. Ayrıca çok fazla kaynak mevcuttur takıldığın yerlerde sorununu hızlı bir şekilde çözebilirsin.Bir şey diyim mi? Ona sordum 2 3 soru. Kesinlikle şu an Python öğrenme isteğim arttı.
Python ile sosyal medya uygulaması yapıp veri toplama yapabilir miyim?Python ile web tabanlı uygulamalar geliştirilebilirsin. Yapay zeka, derin öğrenme ve veri bilimi gibi alanlarda en çok kullanılan dillerden birisi pythondur. Söz dizimi yapısından dolayı kolay öğrenilir. Ayrıca çok fazla kaynak mevcuttur takıldığın yerlerde sorununu hızlı bir şekilde çözebilirsin.
Ayrıca elektronik kartlara istediğini yaptırabilirsin.Bir şey diyim mi? Ona sordum 2 3 soru. Kesinlikle şu an Python öğrenme isteğim arttı.
Uygulama yapmandan kastın ne?Python ile sosyal medya uygulaması yapıp veri toplama yapabilir miyim?
Bu elektronik kartlardan kastın nedir?Ayrıca elektronik kartlara istediğini yaptırabilirsin.
İnsanların birbiri ile iletişim kurabileceği paylaşım yapabileceği özel sohbetler kurabileceği klasik bir sosyal medya.Uygulama yapmandan kastın ne?
Mesela bir robot yapabilirsin robotun herhangi bir yerini kontrol edebilirsin örneğin arduino gibi bir kartla bir robot oluşturup arduino içine atacağın kodla robotunu kontrol edebilirsin.Bu elektronik kartlardan kastın nedir?
Bunun için android tabanlı dil kullanman gerek python kullanılmaz o tarz için bahsettiğin şey için ise java kullanabilirsin.İnsanların birbiri ile iletişim kurabileceği paylaşım yapabileceği özel sohbetler kurabileceği klasik bir sosyal medya.
ChatGPT yapabilirsin demişti. Java kullanmak istemiyorum ya. Bir dil kullanacaksam o Dart olsun istiyorum. Ya da Kotlin.Bunun için android tabanlı dil kullanman gerek python kullanılmaz o tarz için bahsettiğin şey için ise java kullanabilirsin.
Ben sana yapamazsın demedim zaten pek kullanılmaz çok istersen Qpython kullanarak yapabilirsin android ekosistemi java üzerine kurulu.ChatGPT yapabilirsin demişti. Java kullanmak istemiyorum ya. Bir dil kullanacaksam o Dart olsun istiyorum. Ya da Kotlin.
Yardımcı olduysam güzel o zaman.Bir şey diyim mi? Ona sordum 2 3 soru. Kesinlikle şu an Python öğrenme isteğim arttı.
Açıkçası Atıl Samancıoğlu hep Kotlin üstünden gidiyor. O adama kanım kaynadı o yüzden.Ben sana yapamazsın demedim zaten pek kullanılmaz çok istersen Qpython kullanarak yapabilirsin android ekosistemi java üzerine kurulu.
Yapmak istediklerine göre bir yol haritası çıkarman gerekiyor. Ben sosyal medya uygulaması yapıcam diyorsan python öğrenmen saçma olur onun yerine android tabanlı diller öğrenmen senin yararına olur ihtiyacına göre bir şeyler öğrenmeni tavsiye ederim.Açıkçası Atıl Samancıoğlu hep Kotlin üstünden gidiyor. O adama kanım kaynadı o yüzden.
Açıkçası aklım çok karışık. Ne yapmak istediğimi bile şu an bilmiyorum. Python kullanarak etik hacker'lık öğrenmek (Atıl Samancıoğlu), C# ile Unity üzerinde oyun geliştirmek ya da Dart dili ile Android üzerinde geliştirme yapmak...Yapmak istediklerine göre bir yol haritası çıkarman gerekiyor. Ben sosyal medya uygulaması yapıcam diyorsan python öğrenmen saçma olur onun yerine android tabanlı diller öğrenmen senin yararına olur ihtiyacına göre bir şeyler öğrenmeni tavsiye ederim.