Neler Yeni

Python ile Ne Yapılır?

fruko.gzz

80+ Silver
Bir şey diyim mi? Ona sordum 2 3 soru. Kesinlikle şu an Python öğrenme isteğim arttı.
Python ile web tabanlı uygulamalar geliştirilebilirsin. Yapay zeka, derin öğrenme ve veri bilimi gibi alanlarda en çok kullanılan dillerden birisi pythondur. Söz dizimi yapısından dolayı kolay öğrenilir. Ayrıca çok fazla kaynak mevcuttur takıldığın yerlerde sorununu hızlı bir şekilde çözebilirsin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Python ile web tabanlı uygulamalar geliştirilebilirsin. Yapay zeka, derin öğrenme ve veri bilimi gibi alanlarda en çok kullanılan dillerden birisi pythondur. Söz dizimi yapısından dolayı kolay öğrenilir. Ayrıca çok fazla kaynak mevcuttur takıldığın yerlerde sorununu hızlı bir şekilde çözebilirsin.
Python ile sosyal medya uygulaması yapıp veri toplama yapabilir miyim?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

fruko.gzz

80+ Silver
Bu elektronik kartlardan kastın nedir?
Mesela bir robot yapabilirsin robotun herhangi bir yerini kontrol edebilirsin örneğin arduino gibi bir kartla bir robot oluşturup arduino içine atacağın kodla robotunu kontrol edebilirsin.

İnsanların birbiri ile iletişim kurabileceği paylaşım yapabileceği özel sohbetler kurabileceği klasik bir sosyal medya.
Bunun için android tabanlı dil kullanman gerek python kullanılmaz o tarz için bahsettiğin şey için ise java kullanabilirsin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bunun için android tabanlı dil kullanman gerek python kullanılmaz o tarz için bahsettiğin şey için ise java kullanabilirsin.
ChatGPT yapabilirsin demişti. Java kullanmak istemiyorum ya. Bir dil kullanacaksam o Dart olsun istiyorum. Ya da Kotlin.

fruko.gzz

80+ Silver
Açıkçası Atıl Samancıoğlu hep Kotlin üstünden gidiyor. O adama kanım kaynadı o yüzden.
Yapmak istediklerine göre bir yol haritası çıkarman gerekiyor. Ben sosyal medya uygulaması yapıcam diyorsan python öğrenmen saçma olur onun yerine android tabanlı diller öğrenmen senin yararına olur ihtiyacına göre bir şeyler öğrenmeni tavsiye ederim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yapmak istediklerine göre bir yol haritası çıkarman gerekiyor. Ben sosyal medya uygulaması yapıcam diyorsan python öğrenmen saçma olur onun yerine android tabanlı diller öğrenmen senin yararına olur ihtiyacına göre bir şeyler öğrenmeni tavsiye ederim.
Açıkçası aklım çok karışık. Ne yapmak istediğimi bile şu an bilmiyorum. Python kullanarak etik hacker'lık öğrenmek (Atıl Samancıoğlu), C# ile Unity üzerinde oyun geliştirmek ya da Dart dili ile Android üzerinde geliştirme yapmak... :(

Top Bottom