Q9400 2 çekirdek mi??

Hocam sen hatayı en başta yapmışın zaten, direkt almışın işlemciyi 2.elden
Hocam 12 yıl öncesinden kalma işlemciyi zaten sıfır bulamaz. Bir de ne faturası hocam fosil olmuştur o :D

Hocam bende normalde tek tek filtrelerim bütün özellikleride öyle hızlıdan bakayım dedim neler var diye. Letgoda böyle değil işler maalesef, Masaüstü bilgisayar yazıyorum kıyafet dolabı , tekerlek falan çıkıyor ya da masa çıkıyor... Şaka gibi
Letgo çöp ya.

Hocam 12 yıl öncesinden kalma işlemciyi zaten sıfır bulamaz. Bir de ne faturası hocam fosil olmuştur o :D
Haklısınız hocam ama ben fatura tutmada baya titizimdir asla atmam cihazların kutusunu faturasını keşke herkes öyle olsada internetten ne aldığımızı bilsek 😁

Hocam imkansız çalıştıra gelip msconfig yazın önyüklemeye gelip gelişmiş seçeneklere bas ss at
Post automatically merged:

Q9500 var bende böyle olması lazım
1619540264306.png

Haklısınız hocam ama ben fatura tutmada baya titizimdir asla atmam cihazların kutusunu faturasını keşke herkes öyle olsada internetten ne aldığımızı bilsek 😁
Artık E-Fatura var kağıt biriktirmek gereksiz.

100 derece falan da oluyormuş, sıkıntılı işlemcisi.
Bence benim anladığım; aldığı adam kullanırken işlemci yüksek voltaj veya ters akım falan yemiş olabilir, yani elektriksel bir durum olabilir gibi bence. Kısaca işlemcinin perti çıkmış bozulmuş yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,748
Üyeler
190,964
Son üye
wanted2259
Geri