BeKo'O
80+ Silver
Fotoğraf gözükmüyor hocamBuyrun.
Fotoğraf gözükmüyor hocamBuyrun.
İşlemciyi nereden aldın? Bi tık sorunlu gibi.Bir de hemen kapattım işlemci bir anda 100 derece oluyor o yüzden tekrar açamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Foto yüklenmiyor.
İptal ediyor.
Olabilir mi? E7400 önceki işlemci q9400 sabah geldi arkasındaki ortada kiler farklı ondan mı?hocam bi sorun var pinlerde falan da olabilir
Letgo dan aldım adamın anakartında şase yapmış test atın dedim atamam dedi anakart şase yaptı dedi ondan dolayı olabilir mı?İşlemciyi nereden aldın? Bi tık sorunlu gibi.
Hocam sen hatayı en başta yapmışın zaten, direkt almışın işlemciyi 2.eldenOlabilir mi? E7400 önceki işlemci q9400 sabah geldi arkasındaki ortada kiler farklı ondan mı?
Anakarttan olabilir mı?
Letgo dan aldım adamın anakartında şase yapmış test atın dedim atamam dedi anakart şase yaptı dedi ondan dolayı olabilir mı?
Burada ne demeye çalıştın? Bir şey anlamadım ondan soruyorum.Hocam sen hatayı en başta yapmışın zaten, direkt almışın işlemciyi 2.elden
Hocam aldığı adam anladığım kadarıyla herhangi bir test videosu-fotosu veya garanti-fatura bilgisi göstermemiş, işlemcinin çalışıp çalışmayacağını bile bilmeden almış. Ben böyle anladım. Almadan önce keşke ya bizlere sorsaydın ya da adamdan kesinlikle bir fatura veyahutta test videosu isteseydin.Burada ne demeye çalıştın? Bir şey anlamadım ondan soruyorum.
Ya da en iyi seçenek olan benimde oradan aldığım GeT sistemini kullansaydı.Hocam aldığı adam anladığım kadarıyla herhangi bir test videosu-fotosu veya garanti-fatura bilgisi göstermemiş, işlemcinin çalışıp çalışmayacağını bile bilmeden almış. Ben böyle anladım. Almadan önce keşke ya bizlere sorsaydın ya da adamdan kesinlikle bir fatura veyahutta test videosu isteseydin.
Hocam iade edip aynı modelden farklı kişiden alıcam ok mı?Hocam aldığı adam anladığım kadarıyla herhangi bir test videosu-fotosu veya garanti-fatura bilgisi göstermemiş, işlemcinin çalışıp çalışmayacağını bile bilmeden almış. Ben böyle anladım. Almadan önce keşke ya bizlere sorsaydın ya da adamdan kesinlikle bir fatura veyahutta test videosu isteseydin.
Bikere bu hatayı yaparken aldığı site Letgo yani Sahibinden falan da değil ortada herhangi bir garantili durum veya GeT gibi bir sistem yok, adama bence ulaşmaya çalışsın böyle böyle bi durum var diye, inşallah adama ulaşabilir.Ya da en iyi seçenek olan benimde oradan aldığım GeT sistemini kullansaydı.
Adamla konuştum parasını bile istemedi çalışırsa kullan çalışmazsa iade et dedi.Bikere bu hatayı yaparken aldığı site Letgo yani Sahibinden falan da değil ortada herhangi bir garantili durum veya GeT gibi bir sistem yok, adama bence ulaşmaya çalışsın böyle böyle bi durum var diye, inşallah adama ulaşabilir.