Q9400 2 çekirdek mi??

Bir de hemen kapattım işlemci bir anda 100 derece oluyor o yüzden tekrar açamam.
Post automatically merged:

Foto yüklenmiyor.

İptal ediyor.

hocam bi sorun var pinlerde falan da olabilir

Bir de hemen kapattım işlemci bir anda 100 derece oluyor o yüzden tekrar açamam.

Foto yüklenmiyor.

İptal ediyor.
İşlemciyi nereden aldın? Bi tık sorunlu gibi.

hocam bi sorun var pinlerde falan da olabilir
Olabilir mi? E7400 önceki işlemci q9400 sabah geldi arkasındaki ortada kiler farklı ondan mı?

Anakarttan olabilir mı?

İşlemciyi nereden aldın? Bi tık sorunlu gibi.
Letgo dan aldım adamın anakartında şase yapmış test atın dedim atamam dedi anakart şase yaptı dedi ondan dolayı olabilir mı?

Foto yu küçülttüm.

Ekler

• Screenshot_20210427-184200_Gallery.jpg
    Screenshot_20210427-184200_Gallery.jpg
    1.6 MB · Hit: 53
Olabilir mi? E7400 önceki işlemci q9400 sabah geldi arkasındaki ortada kiler farklı ondan mı?

Anakarttan olabilir mı?

Letgo dan aldım adamın anakartında şase yapmış test atın dedim atamam dedi anakart şase yaptı dedi ondan dolayı olabilir mı?
Hocam sen hatayı en başta yapmışın zaten, direkt almışın işlemciyi 2.elden

İade edip aynı modelden alayım mı?

Hocam sen hatayı en başta yapmışın zaten, direkt almışın işlemciyi 2.elden
Ne dersiniz?

Burada ne demeye çalıştın? Bir şey anlamadım ondan soruyorum.
Hocam aldığı adam anladığım kadarıyla herhangi bir test videosu-fotosu veya garanti-fatura bilgisi göstermemiş, işlemcinin çalışıp çalışmayacağını bile bilmeden almış. Ben böyle anladım. Almadan önce keşke ya bizlere sorsaydın ya da adamdan kesinlikle bir fatura veyahutta test videosu isteseydin.

Hocam aldığı adam anladığım kadarıyla herhangi bir test videosu-fotosu veya garanti-fatura bilgisi göstermemiş, işlemcinin çalışıp çalışmayacağını bile bilmeden almış. Ben böyle anladım. Almadan önce keşke ya bizlere sorsaydın ya da adamdan kesinlikle bir fatura veyahutta test videosu isteseydin.
Ya da en iyi seçenek olan benimde oradan aldığım GeT sistemini kullansaydı.

Hocam iade edip aynı modelden farklı kişiden alıcam ok mı?

Ya da en iyi seçenek olan benimde oradan aldığım GeT sistemini kullansaydı.
Bikere bu hatayı yaparken aldığı site Letgo yani Sahibinden falan da değil ortada herhangi bir garantili durum veya GeT gibi bir sistem yok, adama bence ulaşmaya çalışsın böyle böyle bi durum var diye, inşallah adama ulaşabilir.

Bikere bu hatayı yaparken aldığı site Letgo yani Sahibinden falan da değil ortada herhangi bir garantili durum veya GeT gibi bir sistem yok, adama bence ulaşmaya çalışsın böyle böyle bi durum var diye, inşallah adama ulaşabilir.
Adamla konuştum parasını bile istemedi çalışırsa kullan çalışmazsa iade et dedi.

Geri