Q9400 2 çekirdek mi??

Hocam sen hatayı en başta yapmışın zaten, direkt almışın işlemciyi 2.elden
Hocam 12 yıl öncesinden kalma işlemciyi zaten sıfır bulamaz. Bir de ne faturası hocam fosil olmuştur o :D

Hocam bende normalde tek tek filtrelerim bütün özellikleride öyle hızlıdan bakayım dedim neler var diye. Letgoda böyle değil işler maalesef, Masaüstü bilgisayar yazıyorum kıyafet dolabı , tekerlek falan çıkıyor ya da masa çıkıyor... Şaka gibi
Letgo çöp ya.

Hocam 12 yıl öncesinden kalma işlemciyi zaten sıfır bulamaz. Bir de ne faturası hocam fosil olmuştur o :D
Haklısınız hocam ama ben fatura tutmada baya titizimdir asla atmam cihazların kutusunu faturasını keşke herkes öyle olsada internetten ne aldığımızı bilsek 😁

Hocam imkansız çalıştıra gelip msconfig yazın önyüklemeye gelip gelişmiş seçeneklere bas ss at
Post automatically merged:

Q9500 var bende böyle olması lazım
1619540264306.png

Haklısınız hocam ama ben fatura tutmada baya titizimdir asla atmam cihazların kutusunu faturasını keşke herkes öyle olsada internetten ne aldığımızı bilsek 😁
Artık E-Fatura var kağıt biriktirmek gereksiz.

100 derece falan da oluyormuş, sıkıntılı işlemcisi.
Bence benim anladığım; aldığı adam kullanırken işlemci yüksek voltaj veya ters akım falan yemiş olabilir, yani elektriksel bir durum olabilir gibi bence. Kısaca işlemcinin perti çıkmış bozulmuş yani

Geri