korkusuzmaraz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17
- İsim
- korkusuz maraz
- Bütçe
- 5
Arkadaşlar 8 GB DDR3 1333 MHz ramli Gigabyte G41M combo anakart için Q9550 ile Xeon X5470 arasında fazla peformans farkı var mı? G41M combo sanırım X5470 işlemciyi çalıştırıyor. G41M combo anakartlarda overclock biraz zor olduğu söylenmiş daha evvelden forumlarda. Şimdi ben Xeon X5470'e overclock yaparak ve yapmadan kullansam her iki durumda Q9550'e göre ne kadar % kaç performans artışı ve oyunlarda ne kadar FPS kazancım olur?
Onun haricinde işlemcilerin yüksek ısıyla beraber uzun süre kullanıldığında yıprandığını ve daha düşük özellikte ve daha az yıpranmış işlemcinin yıpranmış işlemciden daha fazla performans verebileceğini söyleyen yazılar var. Bütün bunlardan başka LGA 775 için en iyi işlemciler QX9770, X5482, X5492 olarak gözüküyor. Benim anakart bu işlemcileri çalıştırır mı? Eğer çalıştırırsa bu işlemcilerin de Q9550'e göre overcloclu ve overcloclsuz % kaç performans ve oyunlarda FPS kazancım olur.
Onun haricinde işlemcilerin yüksek ısıyla beraber uzun süre kullanıldığında yıprandığını ve daha düşük özellikte ve daha az yıpranmış işlemcinin yıpranmış işlemciden daha fazla performans verebileceğini söyleyen yazılar var. Bütün bunlardan başka LGA 775 için en iyi işlemciler QX9770, X5482, X5492 olarak gözüküyor. Benim anakart bu işlemcileri çalıştırır mı? Eğer çalıştırırsa bu işlemcilerin de Q9550'e göre overcloclu ve overcloclsuz % kaç performans ve oyunlarda FPS kazancım olur.
Modlanmış Xeon İşlemciler Neden Alınmamalı ? | G4G
gear4game.com
İşlemcide degrade/yıpranma ve elektromigrasyon nedir, nasıl oluşur, degrade nasıl anlaşılır | DonanımHaber Forum
İşlemci degrade ve elektromigrasyonunu anlayın. Belirtileri belirleyin ve işlemci ömrünü uzatmak için adımlar atın. İşlemci sağlığını koruyun ve sistem performansını optimize edin.
forum.donanimhaber.com
GA-G41M-Combo ve Xeon X5470 sisteme nasıl overclock yapılır?
Merhaba arkadaşlar uzun süredir overclock yapmak istiyordum ama fırsatım olmadı internette izlediğim videolara göre analiz edip ona göre voltage değerleri verdim BIOS'u kaydettim ama hiç bir farklılık olmadı. Bu konuda bana yardımcı olabiliecek birileri varsa sevinirim. İşlemci: Intel Xeon...
www.technopat.net