Kötü ürün değil tabii ki. Fiyatına göre güzel. Bana göre eksiklerini söyledimHocam 400e artık sadece çakma kulaklık alabiliyorsunuz neredeyse en azından qcy almış olursunuz 400 tl çok büyük para değil artık
Pedleri büyük sarıyor kulağı. Gramı nerden biliyimkaç gram ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pedleri büyük mü ?
Uzatma yerleri plastik gözüküyor yırumlarda, yanlışlıkla kafanıza takarken fazla açarsanız tık diye kırılıveriyor. O yüzden uzatma yerleri hep metal olanlardan almak lazım böyle bir kulaklığım 1 haftada çöp olmuştu
bedava abi, snopy kulaklık bile 500 kağıtqcy kulak içi vardı qcy yazılımı falan da baya iyi fiyatına göre bütçe yoksa alınır beleş
Çektim valla 443 e geldi kargo parası mı alıyorlar acaba![]()
Qcy H3 Lite Anc Aux Type C Bluetooth 5.3 Kafaüstü Kablosuz Kulaklık Çift Cihaz Oyun Modu 60 Saat Dinleme - Fiyatı, Yorumları
Qcy H3 Lite Anc Aux Type C Bluetooth 5.3 Kafaüstü Kablosuz Kulaklık Çift Cihaz Oyun Modu 60 Saat Dinleme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Keşke Trendyol Plus ile alsaydınız , 454 TL'ye geliyordu ama ekstra Exxen , Youtube Premium ve Tod vardı.Çektim valla 443 e geldi kargo parası mı alıyorlar acaba
Evet kargo parası ödemişsin. Onun yerine 55 liraya Trendyol Plus alın. Bu ve sonraki 10 siparişiniz kargo bedava olsun + Plus özel indirimler oluyor.Çektim valla 443 e geldi kargo parası mı alıyorlar acaba.