incelemeri izledim mükemmel bir şey yorumlarda 600 tl'ye indirimler alanlar var bu fiyata kaçırmayın alın atın eve kalsın ben müzik falan dinlerim veya tablette dizi film izlerken bağlarım. Maç günleride efsane olabilir telefondan izleyenler için![]()
Qcy Sp2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Punch Bass - 17 Saat Dinleme Rgb Işık Ip67 Tf Kart Girişli - Fiyatı, Yorumları
Qcy Sp2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Punch Bass - 17 Saat Dinleme Rgb Işık Ip67 Tf Kart Girişli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yorumları güzel çektim ben 1 tane
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler. 2+1 ses sistemi bakıyordum. en dandik marka 3 bin tl civarı idi. bundan 2 adet aldım tws olarak bağlamayı düşünüyorum. çok iyi denk geldi Allah razı olsun.
pc de 2+1 nasıl oluyor peki uygulamasını bulamadım pc içinAlıntıyı görüntüle
Hepsiburada yorumlarında uygulamasında 2.yi alıp stereo mod yapma varmış senden görünce bende 2. Yi aldım![]()
tam beyazı alacaktım fiyatı arttı, mecbur kırmızı aldık![]()
Qcy Sp2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Punch Bass - 17 Saat Dinleme Rgb Işık Ip67 Tf Kart Girişli - Fiyatı, Yorumları
Qcy Sp2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Punch Bass - 17 Saat Dinleme Rgb Işık Ip67 Tf Kart Girişli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yorumları güzel çektim ben 1 tane
Alıntıyı görüntüle
Şimdi kafama dank etti. Tamam okey bluetooth ile tws bağlanıyor ama kablo ile pc ye nasıl stereo olarak bağlayabiliriz ki bunu? gecikme olmaması için kabloyla bağlamayı istiyordum.Alıntıyı görüntüle
Hepsiburada yorumlarında uygulamasında 2.yi alıp stereo mod yapma varmış senden görünce bende 2. Yi aldım![]()